- Nå hører vi ingenting

Mellom 20 000 og 30 000 mennesker omkom i jordskjelvet i India. Fredag kveld hørte redningsarbeidere skolebarn som gråt i ruinene. - Nå hører vi ingenting, sier en redningsmann. Se bildene fra jordskjelvet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Nå hører vi ingenting

BROREN DØDE: Piyush, som bor i Anjar distriktet Bhuj tørker ansiktet til sin døde bror Kiran (22). India er rammet av flere kraftige etterskjelv etter det største skjelvet som målte 7,9 på Richters skala.
MIRAKEL: En indisk soldat klemmer Kusum Soni. Hun ble reddet etter å ha ligget 60 timer i ruinene av sin ødelagte leilighete i Bhuj. Tall fra i morges viser at 40 512 mennesker er registrert med skader etter skjelvet.
BEHANDLER:En indisk militærlege behandler en liten gutt som ble alvorlig skadd i jordskjelvet. Den indiske forsvarsministeren sier at så mange som 20 000 kan være døde. Noen medier har opererte med tall oppmot 30 000. Den indiske avisa The Indian Express hadde oppslag med et spørsmålstegn over dødstallene.
GRAVER FRAM LIKET: En indisk gutt prøver å trekke fram liket til mora fra deres ødelagte hus i Bhuj. Det er uklart hvor lang tid det vil ta å grave fram alle likene.
HUNGERSNØD: Folk som er rammet av jordskjelvet samles for å få gratis mat som blir gitt bort. Området er rammet av hungersnød og vannmangel.
SORG: En mann gråter ved siden av likene av familien sin, før de skal kjøres bort og kremeres. Medisinske eksperter frykter at likene som råtner kan føre til en epidemi som vil ta livet av flere mennesker.
RUINER: Redningsarbeidere leter etter lik i de ødelagte husene i Bhuj. Noen steder er ruinene opptil åtte meter høye.
BØNN: En indisk jente ber for søsteren, som ikke er funnet etter at en skole i Ahmedabad kollapset under jordskjelvet. - Fram til fredag ettermiddag kunne vi høre skrikene fra skolebarna. Nå hører vi ingenting, sier en redningsarbeider.