Nå kan du få en privat luksusøy til under halvparten av prisen på en Snarøya-bolig

Øya har helikopter-plass, egen whisky-produksjon og luksushus utenom det vanlige.

TIL SALGS: Har du mye penger til overs og kunne tenkt deg en egen øy har du nå en gyllen mulighet. Foto: Wikimedia Commons
TIL SALGS: Har du mye penger til overs og kunne tenkt deg en egen øy har du nå en gyllen mulighet. Foto: Wikimedia Commons Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En privat øy utenfor vestkysten av Irland er nå til salgs til den nette sum av 26 millioner kroner, skriver Daily Mail.

Det er under halvparten av hva du må ut med i forhold til en luksusbolig på Snarøya.

Øya er på 263 mål og der finnes det blant annet en landingsplass for helikopter, privat kino, flere luksuriøse bygg og et whisky-destilleri.

Den irsk-egyptiske forretningsmannen Nadim Sadek selger øya, som går under navnet Inish Turk Beg, til under halv pris av hva han skal ha investert i paradiset.

Siden Sadek kjøpte øya for 10 år siden, har det blitt omgjort fra en ubebodd øy til et paradis i det 21. århundre.

Det finnes et hovedhus og fire mindre bygg på øya. I hovedhuset er det selvfølgelig svømmebasseng, gymsal, spillrom, dansehall og kino for å nevne noe.

Huset har syv soverom, og inkludert de andre byggene kan opptil 30 mennesker boltre seg i luksus uten at det blir trangt.

På utsiden finnes det en stall, et båthus, en lang strandlinje og to brygger som også er inkludert i prisen.

Øya får strøm fra fastlandet og det finnes også høyhastighets bredbånd tilgjengelig.

- Inish Turk Beg er en helt fantastisk eiendom som er helt unik i både Irland og sannsynligvis de britiske øyer, sier eiendomsmegler Harriet Grant til Daily Mail.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer