Nå kan du gifte deg i en oppblåsbar kirke

Men bare om du har 450 000 kroner.

SPESIELL KIRKE:  På Finn.no ligger annonsen som har fått over 30 000 sidevisninger siden den ble publisert 21. juli i år. Hittil har ingen kjøpt kirka. Faksimile. Finn.no
SPESIELL KIRKE: På Finn.no ligger annonsen som har fått over 30 000 sidevisninger siden den ble publisert 21. juli i år. Hittil har ingen kjøpt kirka. Faksimile. Finn.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet): På Finn.no kan du nå kjøpe din egen oppblåsbare kirke. Prislappen ligger på 450 000 kroner, og har plass til opp mot 80 gjester.

Eddy Berby-Andersen (35) eier selskapet «LuftDesignFabrikken». Det er han som har lagt ut luftkirka for salg. 

- Kirka skal være en kopi av en middelalderkirke. Den har murstein-stil, og leveres med oppblåsbare stoler. Vi kan også levere med oppblåsbart orgel, om man ønsker dette, sier han.

Ingen kirkekjøpere Siden annonsen ble lagt ut 21. juli har 30 000 vært inne og sett på kirka. Likevel har det ikke blitt solgt noen eksemplarer så langt.  

- Jeg har fått et par henvendelser, men ingen kjøpere. Kirka er for par som ønsker å gifte seg et sted hvor det ikke er kirke. Da kan du ta den med selv, sier Berby-Andersen.  

Han forteller at kirka er et spesielt produkt, og at han ikke regner med å selge mange av dem. I tillegg til oppblåsbare kirker, selger han også oppblåsbare telt, barer, reklamefigurer, kinosaler og hoppeslott.

Ifølge Berey-Andersen er det oppblåsbare markedet stort i utlandet. I Norge er det nokså beskjedent. Det er plass til flere firmaer, mener han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer