Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nå kan du ta med en gratis ekstrabagasje til flyktninghjelp på SAS-fly

På rutefly til Middelhavet.

MANGE TRENGER HJELP. SAS tillater nå en ekstra koffert på ruter til Middelhavsområdene til flyktninghjelp. Her fra Hellas der mange syriske flyktninger har kommet. Foto: DPA / NTB scanpix
MANGE TRENGER HJELP. SAS tillater nå en ekstra koffert på ruter til Middelhavsområdene til flyktninghjelp. Her fra Hellas der mange syriske flyktninger har kommet. Foto: DPA / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SAS tillater passasjerer på sine rutefly til Middelhavet å ta med gratis ekstra bagasje til flyktninghjelp.

Salgsansvarlig Ann Elin Hansen i SAS opplyser overfor Stavanger Aftenblad at dette gjelder på alle flyginger fra Norge og Sverige med SAS til middelhavsland, forutsatt at den ekstra bagasjen er til flyktninghjelp.

«I anledning den rådende flyktningsituasjonen i Middelhavsområdet, tilbyr SAS sine reisende å sjekke inn en ekstra bagasje med nødvendige artikler ved avreisen. De som flyr til middelhavsområdet kan dermed pakke med klær, sko og hygieneartikler til flyktninger i nød, uten å betale noe ekstra. Reisende trenger ikke å søke om dette i forveien», skriver SAS på sine nettsider.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!