Nå kan skandalene fra 90-tallet skape problemer for Hillary

- Jeg har større respekt for kvinner enn Hillary har, sier Trump.

SKANDALEN: Monica Lewinsky jobbet i Det hvite hus og videobilder av en samtale mellom de to dukket opp etter at historien ble kjent. Foto: EPA / SKY NEWS / NTB scanpix
SKANDALEN: Monica Lewinsky jobbet i Det hvite hus og videobilder av en samtale mellom de to dukket opp etter at historien ble kjent. Foto: EPA / SKY NEWS / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hillary Clinton (68) er fortsatt den store favoritten til å bli demokratenes presidentkandidat. Men Bernie Sanders (74) har tatt innpå litt etter litt.

I hele valgkampen har Clinton måtte svare på spørsmål om den private e-postkontoen hun brukte da hun virket som utenriksminister. Nå begynner hun også å få spørsmål om ektemannen Bill Clintons skandaler fra 80- og 90-tallet, skriver New York Times. Måten Hillary håndterte beskyldningene på kan føre til at hun mister støtte blant kvinnelige velgere, skriver avisa, som bruker komiker, skuespiller og serieskaper Lena Dunham som eksempel. Hun har offentlig støttet Hillary Clinton.

Men på en privat middag hos HBO-sjefen Richard Plepler for noen måneder siden skal hun ha sagt til gjestene at hun har problemer med hvordan Hillary den gangen forsøkte å diskreditere flere kvinner som sa de hadde hatt forhold til ektemannen hennes, eller beskyldte ham for overgrep, skriver New York Times.

«Skylde på kvinnen» Det var Donald Trump (69), mannen som fortsatt har en solid ledelse i kampen for å bli republikansk presidentkandidat, som først hentet fram igjen Clinton-parets gamle skandaler, etter at Hillary hadde beskyldt ham for å være sexistisk. Og da kom blant annet Monica Lewinsky- og Paula Jones-sakene fram i offentligheten igjen. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer