Nå kommer Auduns snowboardklær mot hasj

Prøvekolleksjon på vei. Hvordan går det med de andre fra «Skaperen?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Audun Jonassen (22), som fikk tredjeplassen i TV 2-programmet «Skaperen» med sin snowboardkolleksjon mot hasj, er i ferd med å få satt drømmen ut i livet.

Sist måned vendte han hjem fra sin første forretningsreise til Kina.

- Jeg dro til Kina for å finne en fabrikk til å produsere klærne mine. Valget falt på en mellomstor bedrift som drives av en far og en datter. Datteren, som er på min alder, har bodd store deler av livet i USA og snakker godt engelsk. Språket var viktig for meg for å på en skikkelig måte formidle de tekniske kvalitetene jeg ønsker klærne skal ha, forteller Audun til Dagbladet.no.

«Fuck Drugs Pink»

Om alt går som det skal, vil Auduns første prøvekolleksjon være klar i løpet av februar måned. Selve klærne håper han vil være i salg fra neste vinter, men allerede nå har merket hans, Perfect Line, fått egen hjemmeside hvor det like over nyttår blir mulig å kjøpe de første t-skjortene. Disse har fått navnet «Fuck Drugs Pink» på hjemmesiden.

- Kolleksjonen vil bestå av vinterklær, jakker og bukser i fargene sort og rosa samt en gul kolleksjon. Stilen er lik som på klærne jeg har vist frem gjennom «Skaperen», men med noen kvalitetsmessige justeringer, forklarer han.

Med Audun på turen til Kina, var også TV 2s tv-team. I kveld sender kanalen et program hvor seerne får se hvordan det har gått med de tre «Skaperen»-finalistene.

De andre finalistene

Nå kommer Auduns snowboardklær mot hasj

Ellen Kathrine Lie (29) stakk av med førstepremien på en million kroner i støtte fra Innovasjon Norge for sin multiavlesningsboks for måling av strøm.

Lie har i ettertid fått mye oppmerksomhet i media etter at det ble klart at hun allerede var eier og medeier i en rekke andre firmaer og at hun i form av disse allerede satt med store verdier.

Likevel har ikke «Skaperen»-vinneren lagt skjul på at TV2-programmet og støtten fra Innovasjon Norge har vært av stor betydning for henne.

- Hjelpen jeg har fått gjennom «Skaperen» er uvurderlig for meg og mine tre ansatte i High Security. Det er enormt hardt å være gründer og både millionstøtten og blesten som tv-programmet har gitt har bidratt til å skaffe oss investorer og gjennomføre noe vi aldri ville klart ellers, sa Ellen Kathrine til Dagbladet.no i vår.

Den siste finalisten, Snorre Logan (54), stakk av med andrepremien på 700 000 fra innovasjon Norge, samt to millioner i investor-støtte for sin syrenøytraliserende hudkrem.

I dag har Logan forpaktet bort gården han drev og viet seg til storproduksjon av sin «Logan hudkrem», ifølgeVG.

Nå kommer Auduns snowboardklær mot hasj