Nå kommer denne isen tilbake

80-talls favoritten gjør comeback.

LIK SOM FØR: Marianne Grøtte og Eli Aurdal Flønes i Diplom-is med nyprodusert Kræsj Pink. Foto: Jonas Thorstensen
LIK SOM FØR: Marianne Grøtte og Eli Aurdal Flønes i Diplom-is med nyprodusert Kræsj Pink. Foto: Jonas Thorstensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Alle husker den rosa saftisen med pinne laget av tyggis. Isen som var en favoritt hos mange kommer nå tilbake etter mange år i dvale.

Savnet etter den knæsj rosa isen med blå tyggegummi tupp har vært stort, og nå bekrefter Diplom-Is at Kræsj Pink blir å finne i fryseboksen i februar.

Samme oppskrift

Den rosa saftisen med sjokoladetrekk skal være helt lik som før og er laget på samme oppskrift.

- Vi vet at folk vil ha klassikeren tilbake og da har det vært viktig for oss å sørge for at det var akkurat det de skulle få, derfor er det selvsagt brukt akkurat samme oppskrift som før, sier markedssjef for Småis og Multipack i Diplom-Is, Marianne Grøtte.

Da Dagbladet i 2017 skrev en sak om iskremen vi savner var Kræsj Pink på lista.

Dypt savnet

Isen har vært savnet av mange i årevis og har blant annet ført til underskriftskampanjer, og opprettelsen av en egen Facebook-gruppe som heter «Vi som ønsker Kræsj pink tilbake i butikken». De over 24 000 medlemmene av gruppa kan slippe jubelen løs allerede neste måned.

Torsdag kveld i forrige uke ble det lagt ut en post fra en instagramprofil som undersøkte hvor stor interesse det ville være for å få denne isen tilbake. I skrivende stund har innlegget generert 340 000 likes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer