- Nå kommer det til å bli engstelse her

Politiet tror noen kan ha flyttet posen med det døde spedbarnet før det ble funnet.

FORFERDET: Torunn Ravn pleier å gå tur med hunden forbi oppkjørselen der spedbarnet ble funnet i dag. Foto: Tomas Alf Larsen
FORFERDET: Torunn Ravn pleier å gå tur med hunden forbi oppkjørselen der spedbarnet ble funnet i dag. Foto: Tomas Alf Larsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STAVANGER (Dagbladet.no): - Dette er helt uvirkelig. Det må ha skjedd noe aldeles dypt tragisk, sier Torunn Ravn (60).

I dag tidlig ble det funnet en død, nyfødt baby i en papirpose fra Cubus utenfor en enebolig på Våland i Stavanger. Ingen gjennomgangs-trafikkTorunn Ravn bor like ved stedet barnet ble funnet, og kan ikke forstå hva som har skjedd i det svært rolige villaområdet.

Hun hørte om tragedien da hennes datter hadde sett nyhetene og tok kontakt.

- Nå kommer det til å bli engstelse her. Dette er et gammelt og etablert nabolag. Det er ingen gjennomgangstrafikk i denne gata, og de som passerer her er nesten bare de som bor her eller turgåere, sier Ravn.Politiet har fått informasjon som tyder på at posen kan ha blitt sett et annet sted i samme område tidligere om morgenen. Posen kan dermed ha blitt flyttet etter at den ble plassert i området første gang, melder NRK. - Ikke naturlig stedTorunn Ravn pleier å gå tur med hunden forbi innkjørselen der barnet ble funnet i dag, men gikk en annen rute i dag.

- At det ble funnet i en innkjørsel er også veldig spesielt. Like oppi her ligger det et friområde, så hvis noen først hadde bestemt seg for å gjøre noe som dette, skulle man tro det skjedde der, sier hun.- Man hører jo om alt det fæle som skjer i Oslo, og så får vi noe sånt midt i nabolaget vårt, sier 60-åringen.Flere av naboene i området forteller til Dagbladet.no at de ble kontaktet av politiet i formiddag. Det er foreløpig uklart om rundspørringen har resultert i noe konkret. Politiet vil også forsøke å kontakte kvinner som har vært gravide den siste tiden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer