Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nå kommer «Leslie» til Vestlandet

Varsler mye vind og nedbør. Storm på Stad i morgen.

 KOMMER RASKT MOT VESTKYSTEN:  «Leslie»s stormsenter ligger nå sør for Island. En front vil komme inn mot vestlandet i ettermiddag og rammer hardest i kveld. Sattelittfoto: Meteorologisk institutt
KOMMER RASKT MOT VESTKYSTEN: «Leslie»s stormsenter ligger nå sør for Island. En front vil komme inn mot vestlandet i ettermiddag og rammer hardest i kveld. Sattelittfoto: Meteorologisk institutt Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ved 17-tida forteller Vervarslinga på vestlandet at stormen «Leslie» ligger sør for Island.

Mot kvelden vil den slå inn mot store deler av Vestlandet.

Mye nedbør lokalt - Det blir mye vind på Vestlandet. I sør blir det sterk kuling, mens det nord for Sognefjorden vil bli liten storm. Det blir en del regn og lokalt kan det bli mye nedbør, sier statsmeteorolog Anna Reistad til Dagbladet.

Fronten vil komme raskt inn mot Norge og vil være heftigst ved midnatt, forklarer hun.

- Enkelte steder forventer vi mellom 50 til 70 millimeter nedbør. Det kan også komme torden og en del vind, sier Reistad.

Det er først og fremst fylkene Hordaland og Sogn og Fjordane som vil oppleve det heftigste været. Ved Stad er det i morgen varslet full storm.

Fint på Sør- og Østlandet - Fronten vil ramme kraftigst ved midnatt. Det kan også hende at Sunnmøre får en del nedbør. Fronten vil imidlertid være kortvarig, og fra i morgen ettermiddag vil den avta, sier Reistad.

For Sør- og Østlandet kan det imidlertid se ut til å bli en bra helg værmessig.

- Gjennom helga vil det bli til dels pent vær på Sør- og Østlandet. Temperaturene på Østlandet kan komme opp i 16 til 18 grader, sier meteorolog Solbjørg Apeland til Dagbladets papirutgave i dag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media