Nå kommer oppfølgeren til «Terkel i knipe»

Herman Flesvig overtar stafettpinnen fra Aksel Hennie.

TRAILER: Snart kommer «Rutete Ninja» på kino. Denne gangen er det Herman Flesvig som har hovedrollen. Video: Nordisk Film Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For halvannet år siden ble det kjent at den politisk ukorrekte suksessfilmen «Terkel i knipe» skulle få en oppfølger, og at skaper Anders Matthesen var godt i gang.

Handlingen i filmen, som har fått navnet «Ternet Ninja», er ingen direkte oppfølger, opplyser Nordisk Film. Denne gangen handler det om Asgeir som går i 7. klasse, og får en gave fra sin onkel som skal snu opp ned på hans verden - en sverdsvingende rappkjeftet ninja.

I 2004 var det Aksel Hennie som sto for samtlige av stemmene i den norske versjonen av det bisarre animasjonsuniverset.

I et intervju med TV 2 i fjor fortalte Matthesen at Aksel Hennie var det mest åpenbare valget til å dubbe også oppfølgeren. Da de tok kontakt med Hennie selv hadde han ikke fått noen forespørsel, men ga uttrykk for at det var noe han hadde gjort med glede.

- Jeg elsket å gjøre «Terkel i knipe», og hadde selvfølgelig gjort oppfølgeren hvis jeg hadde blitt spurt, sa han i april.

I dag kunne underholdningsnettstedet 730.no imidlertid avsløre at det er komiker Herman Flesvig som overtar stafettpinnen. Han ble i januar tildelt prisen «årets morsomste på nett» under den mye omtalte «Humorprisen».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer