Nå kommer oppfølgeren til «Terkel i knipe»

Herman Flesvig overtar stafettpinnen fra Aksel Hennie.

TRAILER: Snart kommer «Rutete Ninja» på kino. Denne gangen er det Herman Flesvig som har hovedrollen. Video: Nordisk Film Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For halvannet år siden ble det kjent at den politisk ukorrekte suksessfilmen «Terkel i knipe» skulle få en oppfølger, og at skaper Anders Matthesen var godt i gang.

Handlingen i filmen, som har fått navnet «Ternet Ninja», er ingen direkte oppfølger, opplyser Nordisk Film. Denne gangen handler det om Asgeir som går i 7. klasse, og får en gave fra sin onkel som skal snu opp ned på hans verden - en sverdsvingende rappkjeftet ninja.

I 2004 var det Aksel Hennie som sto for samtlige av stemmene i den norske versjonen av det bisarre animasjonsuniverset.

I et intervju med TV 2 i fjor fortalte Matthesen at Aksel Hennie var det mest åpenbare valget til å dubbe også oppfølgeren. Da de tok kontakt med Hennie selv hadde han ikke fått noen forespørsel, men ga uttrykk for at det var noe han hadde gjort med glede.

- Jeg elsket å gjøre «Terkel i knipe», og hadde selvfølgelig gjort oppfølgeren hvis jeg hadde blitt spurt, sa han i april.

I dag kunne underholdningsnettstedet 730.no imidlertid avsløre at det er komiker Herman Flesvig som overtar stafettpinnen. Han ble i januar tildelt prisen «årets morsomste på nett» under den mye omtalte «Humorprisen».

- Noe av det første jeg gjorde da jeg fikk rollen var å ringe Aksel, han syntes det var veldig kult. Han gjorde jo første filmen og leverte jo helt vanvittig, så han ga meg en del tips, sier han i en kommentar til nettstedet.

Han legger til at han tror alle «Terkel i knipe»-fans kommer til å like oppfølgeren.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer