Nå kommer slapsen

I dag og i morgen vil et snø i store deler av Sør-Norge og i Finnmark. I morgen vil det bli mildere og det vil komme ytterligere 10 til 20 centimeter snø.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Snøen laver ned i store deler av landet, og meteorologene hos Storm varsler enda mer snø og glattere føre.

- Snøværet vil fortsette i dag og i morgen. Det snør i Rogaland, Agder, Telemark, Buskerud og helt opp til Mjøsa. Det snør også i Finnmark. I morgen blir det mildere og det vil komme ytterligere 10 til 20 centimeter snø. Det omslaget vil ihvertfall ikke

hjelpe på føret, sier Erik Hagemark i Storm til Dagbladet.no.

I går kom det 13 millimeter nedbør som snø i Oslo. Det tilsvarer 10-15 centimeter. På sørlandet kom det mer, opp mot 20-30 millimeter. I dag har det allerede før klokken ni falt 8 centimeter på Blindern i Oslo og 20 centimeter i Asker.

Meteorologene er ikke lengre så sikre på at det vil snø også fredag. I lavlandet vil det nemlig bli så mildt at nedbøren vil falle som regn.

Få problemer i dag

I går kom snøen til Oslo, og det merket vi. Trafikken satte seg helt fast, og til slutt mistet politiet oversikt over alle ulykkene. To personer ble alvorlig skadd, og Vegtrafikksentralen registrerte over 70 forskjellige ulykker og hendelser i går.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer