<strong>ENDELIG TIL ØSTLANDET:</strong> Innen onsdag skal hele Østlandet være utstyrt med vaksinen Pandemrix som skal motvirke svineinfluensa. Foto: Marit Hommedal / Scanpix
ENDELIG TIL ØSTLANDET: Innen onsdag skal hele Østlandet være utstyrt med vaksinen Pandemrix som skal motvirke svineinfluensa. Foto: Marit Hommedal / Scanpix Vis mer

Nå kommer svinevaksinen til Østlandet

Innen onsdag er hele landet utstyrt, lover Europharma.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

||| Innen onsdag skal samtlige kommuner i Østfold, Vestfold og Akershus ha mottatt sine første doser av svineinfluensavaksinen, lover legemiddelfirmaet Europharma.

Fylkene på Østlandet er de siste som mottar vaksinen.

Firmaet understreker at det kun dreier seg om første leveranse, og at det derfor ikke er nok vaksine til alle som ønsker å ta sprøyten, melder VG Nett.

- I tiden framover forventer Europharma Nordic å motta ukentlige leveranser av vaksine til sitt hovedlager i Bærum, og distributøren vil fortløpende kjøre ut nye forsyninger av vaksine til landets kommuner og sykehus, opplyser informasjonssjef i Europharma, Øystein Bie Pettersen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer