Nå kommer verdens første smart-vibrator

Kan kobles til telefonen og tilpasser seg stemningen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det finnes mange vibrerende apparater som er laget for å skape seksuell nytelse for både ham og henne. De siste årene har man sett en stor utvikling i sexleketøybransjen, og konkurransen om å være først med det siste er beinhard.

Tilpasser seg erotikken Firmaet Vibease mente å sitte med trumfkortet da de kom opp med ideen til verdens første smart-vibrator, som det er mulig å ha på under klærne.

Se hvordan produsentene mener smart-vibratoren vil fungere i kampanjevideoen øverst i saken!

I to år har produsenten jobbet med prosjektet. For å sikre at realiseringen gjennomføres valgte de en noe utradisjonell framgangsmåte. I går startet de en pengeinnsamling på Indiegogo, i håp om å få inn 15 000 dollar. Mindre enn 24 timer seinere har de mottatt 25 000 dollar.  

Dermed ser det lyst ut for Vibease, en vibrator som skiller seg fra andre ved at den kan knyttes opp mot smarttelefonen. Når man laster ned apper med lydbøker vil vibratoren automatisk tilpasse seg innholdet i boken.

Slik vil brukeren oppleve at vibreringen er svak i fortellingens rolige partier, mens den øker når historien blir mer intens. Målet er ifølge produsenten å stimulere kvinnens hjerne og ikke bare kroppen.

Sexekspert og gründer Cecilie Kjensli har tro på det nye produktet, som etter planen skal lanseres i oktober.

- Så lenge teknologien virker og produktet holder det den lover, og hvis det er like gøy som de sier, har jeg virkelig tro på det. Ideen om at man skal laste ned en app og at de erotiske eventyrene styrer vibrasjonen etter hvert som man leser, synes jeg er kjempemorsom.

Fjern-sex Kjensli er likevel skeptisk til vibratorens utforming.

- Den er litt klumpete, spesielt hvis man skal ha den på i undertøyet. Kanskje ikke akkurat denne vil slå an, men det er vanlig at vibratorer blir oppdatert og kommer i nyere varianter.

Sexeksperten synes også det er morsomt at Vibease vil kunne fjernstyres. Ved hjelp av vibratoren, bluetooth og en smarttelefon vil man kunne tilfredsstille partneren selv om man befinner seg langt unna.

- Hvis man har tilgang til nett vil man kunne kontrollere partneren fra den andre siden av jordkloden. Den ene kan styre stemingen og tease og please den andre. Det er veldig gøy, sier hun.

Kjensli, som selv driver sexbutikken ceciliekjensli.no, er ikke i tvil om at det er aktuelt å ta inn Vibease i butikken.

- Absolutt, så lenge teknologien er i orden og produktet er greit. Det er bare å prøve, det er jo gøy.

Har blitt stuerent Det siste tiåret har bruken av intimleketøy blitt mer akseptert.

- Vi har bare sett toppen av isfjellet når det gjelder utviklingen av sexleketøy. Intimprodukter for voksne har blitt sturent og er også veldig populært for par, forteller Kjensli.

Konkurransen om å komme opp med de beste nyvinningene er hard.

- Teknologibransjen krangler om hvem som oppfant hva. Produsentene elsker å krangle og saksøke hverandre. Det er bare fantasien som setter grenser. Jeg blir stadig vekk overrasket over hva folk kan finne på. Det finnes flere idiotoppfinnelser enn gode oppfinnelser, sier hun.