Nå latterliggjør de Netanyahu etter anklagene mot Skandinavia

- Det er underlig.

KRITISERES:  Israels statsminister Benjamin Netanyahu latterliggjøres for påstanden om at skandinaviske regjeringer har brukt millioner av dollar på fjerne ham fra makten. Foto: REUTERS/Gali Tibbon/Pool/NTB Scanpix
KRITISERES: Israels statsminister Benjamin Netanyahu latterliggjøres for påstanden om at skandinaviske regjeringer har brukt millioner av dollar på fjerne ham fra makten. Foto: REUTERS/Gali Tibbon/Pool/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Israels statsminister Benjamin Netanyahu latterliggjøres for påstanden om at skandinaviske regjeringer har brukt millioner av dollar på fjerne ham fra makten.

Den liberale israelske avisen Haaretz slår fast at Netanyahu, ved å hevde at det finnes et verdensomspennende komplott for å velte ham, har havnet i selskap med eksledere som Hosni Mubarak og Hugo Chávez.

«Det eneste som manglet, var at statsministeren advarte om at fjordenes vikinger og Olaf, snømannen fra filmen «Frost», er i ferd med å ramle inn over oss, sammen med Den islamske staten og Iran, og tilintetgjøre oss», skriver journalisten og kommentatoren Barak Ravid i en artikkel avisens nyhetsseksjon søndag.

- Det er underlig at Netanyahu anklager «Skandinavia» for forsøk på å velte ham. Hovedproblemet hans er egne velgere, påpeker Sveriges tidligere utenriksminister Carl Bildt på Twitter.

Netanyahu sliter på meningsmålingene foran tirsdagens valg.

- Skandinaviske regjeringer har brukt millioner av dollar på en kampanje for å fjerne meg fra makten, sa han fredag til Kol Radio, ifølge svenske The Local.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer