Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nå ler til og med britene av nordmennene som ringte politiet og klaget over snøen

«I tilfelle de glemte hvor de bodde».

LOV TIL Å KLAGE LITT? Slik så det ut på Hovden 18. januar. Foto: Tore Meek / NTB scanpix
LOV TIL Å KLAGE LITT? Slik så det ut på Hovden 18. januar. Foto: Tore Meek / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Nordmenn som er vant til litt snø kan gjerne la seg forundre over hvordan britiske byer tilsynelatende stopper helt opp når det laver ned litt.

Men nå er det britenes tur til humre litt over oss mens de drikker morgenteen.

Metro har nemlig ikke latt gårsdagens Dagbladet-sak om sørlendingene som ringte politiet og klaget over at det snødde forbigå i stillhet.

Avisa bringer også et satellittbilde som viser at nesten hele det langstrakte landet vårt nå er dekket av snø, og omtaler innringningene som «dumme klager». I kommentarfeltet LOLes og humres det i vei.

- Du skulle tro de kunne forvente det når de bor der de gjøre. De må manne seg opp. Klage over at avisa kommer seint, haha, skriver en.

Metro bemerket også at vi ikke bør glemme hvor vi bor da de la ut saken på Facebook. Der kommenterte for øvrig en leser at de, som selv er kjappe til å klage over været, kanskje ikke bør si så mye.

Også San Francisco-baserte Sfgate har plukket opp saken.

Det er for øvrig meldt relativt lite snø landet sett under ett de neste dagene, men lørdag varsler Yr at det igjen kan lave ned enkelte steder.Utforsk andre nettsteder fra Aller Media