Hope Hicks den femte som går:

Nå må Trump finne sin sjette kommunikasjonssjef på et drøyt år

Fra to dager til 196 dager. Donald Trumps kommunikasjonssjefer blir ikke lenge i jobben.

HAR GÅTT: Jason Miller (f.v.), Mike Dubke, Hope Hicks, Sean Spicer og Anthony Scaramucci har alle det til felles at de har vært utpekt til kommunikajonssjefer for Det hvite hus, men at de har gått av eller blitt sparket i løpet av relativt kort tid. Foto: NTB scanpix
HAR GÅTT: Jason Miller (f.v.), Mike Dubke, Hope Hicks, Sean Spicer og Anthony Scaramucci har alle det til felles at de har vært utpekt til kommunikajonssjefer for Det hvite hus, men at de har gått av eller blitt sparket i løpet av relativt kort tid. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Onsdag ble det kjent at Hope Hicks, som har vært kommunikasjonsdirektør for Det hvite hus, slutter.

Mange bet seg merke i at avgangen ble annonsert dagen etter at Hicks ble intervjuet i ni timer av et panel i etterretningskomiteen i Representantenes hus. Komiteen gransker mulig kontakt mellom Trumps folk og Russland.

«Hvite løgner»

Hicks erkjente overfor panelet om at hun ved enkelt tilfeller har fortalt «hvite løgner» for Trump, men at hun ikke har løyet om noe som er relevant for Russland-etterforskningen.

Ifølge New York Times' journalist Maggie Haberman, har tidspunktet for avgangen uansett ingenting med tirsdagens høring å gjøre.

«Hun hadde allerede planlagt det, hadde tenkt på det i noen måneder. Hun hadde informert noen ganske få personer før høringen om at hun planla å slutte», skriver Haberman på Twitter.

Hicks skal ønske å utforske de mulighetene som befinner seg på utsiden av Trump-administrasjonen.

- Det finnes ikke noen ord som kan beskrive min takknemlighet overfor president Trump. Jeg ønsker presidenten og hans administrasjon alt godt når han fortsetter å lede landet, heter det i en uttalelse fra Hicks, ifølge Washington Post.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer