- Nå må vi ta vare på hverandre

Politiet tror mannen (28) drepte kona (27) før han tok livet av seg selv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HARAMSØY/OSLO (Dagbladet.no): Sognepresten på Haramsøy i Møre og Romsdal, Michael Hoffmann, holdt åpen kirke på det lille øysamfunnet i kveld.

- Dette er veldig trist og ubehagelig. Nå må vi ta vare på hverandre. Det vet jeg vi kommer til å gjøre, sier en preget prest til Dagbladet.no.

- Familiedrap

En kvinne (27) og en mann (28) fra Litauen ble funnet døde i et hus tildigere i dag. Politiets teori nå i kveld er at mannen drepte kona før seg selv, ifølge Sunnmørsposten (smp.no).

Kripos bistår nå i etterforskningsarbeidet. Dersom polititeorien er riktig er det andre gang på få år at øysamfunnet med cirka 800 innbyggere blir rammet av en slik tragedie.

Tilbake i 2001 kvalte ektemannen til Gunvor Sivertzen henne til døde, før han satte fyr på sitt eget hus, og tok med seg resten av familien i døden.

- Kunne vi gjort noe annerledes? - Dette minner oss veldig om det gamle som nettopp hadde begynt å gro. Man får en til å spørre seg: Hva kunne vi gjort annerledes? Har vi passet nok på de som flytter til bygda vår? spør presten.

Han åpnet kirken for at de som ønsket det kunne møtes, uttrykke sine følelser eller få noen å snakke med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer