Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Nå må vi ta vare på hverandre

Politiet tror mannen (28) drepte kona (27) før han tok livet av seg selv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

HARAMSØY/OSLO (Dagbladet.no): Sognepresten på Haramsøy i Møre og Romsdal, Michael Hoffmann, holdt åpen kirke på det lille øysamfunnet i kveld.

- Dette er veldig trist og ubehagelig. Nå må vi ta vare på hverandre. Det vet jeg vi kommer til å gjøre, sier en preget prest til Dagbladet.no.

- Familiedrap

En kvinne (27) og en mann (28) fra Litauen ble funnet døde i et hus tildigere i dag. Politiets teori nå i kveld er at mannen drepte kona før seg selv, ifølge Sunnmørsposten (smp.no).

Kripos bistår nå i etterforskningsarbeidet. Dersom polititeorien er riktig er det andre gang på få år at øysamfunnet med cirka 800 innbyggere blir rammet av en slik tragedie.

Tilbake i 2001 kvalte ektemannen til Gunvor Sivertzen henne til døde, før han satte fyr på sitt eget hus, og tok med seg resten av familien i døden.

- Kunne vi gjort noe annerledes?
- Dette minner oss veldig om det gamle som nettopp hadde begynt å gro. Man får en til å spørre seg: Hva kunne vi gjort annerledes? Har vi passet nok på de som flytter til bygda vår? spør presten.

Han åpnet kirken for at de som ønsket det kunne møtes, uttrykke sine følelser eller få noen å snakke med.

- Nå må vi ta vare på hverandre

Ekteparet som ble funnet døde i dag hadde bodd på øya i cirka to år. De hadde to barn sammen, men de er for tiden på juleferie i Litauen.

ÅSTEDET: I dette huset ble ekteparet funnet døde i dag. Politiet tror det dreier seg om et familiedrap. FOTO: Einar Gaaseide
ÅSTEDET: I dette huset ble ekteparet funnet døde i dag. Politiet tror det dreier seg om et familiedrap. FOTO: Einar Gaaseide Vis mer
TENTE LYS: Sogneprest på Haramsøy, Michael Hoffmann, åpnet kirka for de som ønsket å ta seg en tur i kveld.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media