Nå møtes partene i lærerstreiken igjen

Målet er å komme fram til en løsning før skolestart i morgen.

LÆRERSTREIK: I dag fortsetter forhandlingene mellom KS og representanter fra de fire lærerforbundene. Partene møtes på Kommunenes Hus i Oslo. Her er forhandlingsleder i KS Per Kristian Sundnes på vei inn i møtet. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
LÆRERSTREIK: I dag fortsetter forhandlingene mellom KS og representanter fra de fire lærerforbundene. Partene møtes på Kommunenes Hus i Oslo. Her er forhandlingsleder i KS Per Kristian Sundnes på vei inn i møtet. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Litt etter klokka 18.00 i dag gikk KS på nytt i møter med Utdanningsforbundet, Skolenes landsforbund, Norsk Lektorlag og Musikernes fellesorganisasjon for å finne en løsning på lærerstreiken.

Møtet, som finner sted på Kommunenes Hus i Oslo, ble i forkant betegnet som sonderinger, så det er ikke kjent hvor langt unna partene er en eventuell løsning. 

- Dette er avgjørende, nå skal vi inn og høre hvordan posisjonene er. Så skal vi komme ut og formidle det etterpå, sa Leder i Utdanningsforbunder Ragnhild Lied på vei inn i møtet.

Forrige møte mellom partene fant sted på fredag da KS møtte representanter fra de fire lærerforbundene. Da gjorde de det klart i forkant at møtet ikke ville føre til noen løsning.

Men før de gikk fra hverandre fredag kveld, uttalte begge parter at målet var å få en «avklaring» før utgangen av helga. Siden da har begge parter jobbet hver for seg, men ingen har ønsket å kommentere noen aspekter ved de pågående sonderingene.

- Det jobbes veldig hardt på begge sider på dette tidspunkt, sa presseansvarlig Kjell Erik Saure i kommunesektorens organisasjon KS til NTB søndag formiddag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer