Nå ønsker hun seg barn

Sabine (39) drepte ni av barna sine rett etter fødselen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ni nyfødte funnet nedgravd i hagen

I forrige uke rystet nyheten fra Brieskow-Finkenheerd i delstaten Brandenburg hele Tyskland: Levningene etter ni nyfødte barn ble funnet i hagen til en tysk familie. Barna var begravet i blomsterpotter, krukker og et akvarium.

Fire barn fikk leve

Sykepleieren Sabine H (39) har tilstått at hun tok livet av barna sine etter at de var født. Hun drakk seg full når veene begynte og drepte barna rett etter at de hadde kommet til verden.

Da barnas mor flyttet for noen år siden, tok hun med seg alle pottene med barnas levninger og satte dem hjemme hos foreldrene sine.

Kvinnen har fire levende barn. Den eldste er en jente på 21 år. Det yngste barnet er bare halvannet år gammel. Mellom de to er det 20 år. Det er i denne perioden politiet tror at drapene har skjedd.

Minstejenta Isabell bor ifølge avisa Bild nå hos bestemor. Sabine H har mistet omsorgsretten til barna.

Faren til lille Isabell er fortsatt glad i kvinnen. Bernd B har sendt henne brev i fengselet og fridd til Sabine. Fra fengselet har 39-åringen sendt brev tilbake, på linjert papir og med sirlig, blå skrift.

GRAVSTED: Ni små barn ble begravet i denne hagen. Da Sabine H flyttet, brakte hun de døde barna sine med seg. Foto: SCANPIX
GRAVSTED: Ni små barn ble begravet i denne hagen. Da Sabine H flyttet, brakte hun de døde barna sine med seg. Foto: SCANPIX Vis mer

I brevet skriver hun at hun ikke vet om han bryr seg om å høre fra henne, men at hun alltid kommer til å elske ham.

Datteren var øyenstenen hennes

«Vi var så lykkelige med vår lille Bibi», skriver hun kjærlig om datteren Isabell. Hun sier at hun vil prøve å få delt omsorg for datteren og at hun håper å slippe ut av fengsel så snart som mulig.

- Da er det ingenting i veien for at du, den beste og kjærligste pappaen, kan få Isabell hjem så snart som mulig.

- Det går ikke et minutt uten at jeg tenker på dere og ser de kjære ansiktene deres for meg.

Ønsker å være gravid

I brevet skriver hun at hun har tatt en graviditetstest.

- Det var vel mye, mye innbilning og et stort håp bak det. Vi hadde gledet oss slik. Ikke bli så trist, det er vel ikke meningen.

Det kjærlige brevet er undertegnet med «mamma».

Ifølge statsadvokaten har de døde barna og de tre eldste som lever, samme far. Lille Isabell er datteren til Bernd, den siste kjæresten. Det første barnet var ønsket, barn nummer to var ikke like velkomment.

- Etter nummer tre var det for mye for henne, sier statsadvokat Annette Bargenda til den tyske avisa Bild. Sabine skal være lettet over at hun ble avslørt.

Ingen kjente til tragediene

Kvinnen gikk aldri til lege mens hun var gravid av frykt for at legen etterpå skulle spørre etter barnet hun bar på. Fødslene gikk raskt, og hun ble aldri oppdaget mens hun fødte.

Eks-mannen og kvinnens familie er sjokkerte over det som har kommet frem. De hevder at de ikke har kjent til verken graviditetene eller drapene på barna.

LETTE ETTER FLERE:</B> Kvinnen skal ofte ha sittet på balkongen der hun leide leilighet tidligere. På balkongen var hun omgitt av de døde barna. - Det er likevel mine barn, har kvinnen sagt i avhør.