Nå ser Kim Jong-un på ting igjen

Inspiserer kontor med datamaskiner uten tastatur.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den Nord-Koreanske propagandastrategien som medfører at landets «kjære leder» ser på ulike ting rundt om kring i det lukkede landet har ikke endret seg nevneverdig gjennom tidende.

Internettslagere Selv om den amerikanske eks-NBA-stjernen/bestevennen Dennis Rodman gir landets unge diktator Kim Jong-un en ny type PR enn det vi tidligere har sett, har det statlige nyhetsbyrået KCNA frigitt nye bilder av landets leder under en inspeksjon av hærens enhet 534.

Han tar etter faren Kim Jong-il, som var så aktiv at nettsida Kim Jong-il looking at things ble en stor suksess. Nettsida samlet de offisielle bildene fra propagandaapparatet i Nord-Korea der han ser på ting.

Sønnen Kim Jong-un er slett ikke dårligere, og har siden han overtok som statsleder i slutten av 2011 sørget for ny internettsuksess på nettsida Kim Jong-un looking at things.

Tastatur-løst kontor På et av de nylig frigitte bildene fra inspeksjonen av hærenheten har han slått seg ned på et kontor med en rekke dataskjermer, datamus og hodetelefoner - men som verken har tastatur eller papirer liggende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer