Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Nå skal jeg gjøre noe helt annet»

En kamplysten Kjell Inge Røkke avsluttet en av sine tøffeste dager som næringslivsleder rundt midnatt. Med Celina Midelfart som støttespiller oppsummerte han dagen slik: - Nå skal jeg gjøre noe helt annet enn å tenke på Kværner!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det har vært en interessant og slitsom dag. Nå gleder meg til å spise en rolig middag, sa en kampsugen Kjell Inge Røkke seint i går kveld.

Støtte hos Celina

Sammen med Celina Midelfart slappet Røkke av med en bedre middag på Restaurant Oro etter å ha holdt foredrag ved Polyteknisk forening. Tydelig sliten, men fortsatt kampklar, dro han hjem like før midnatt.

Midelfart er en av Røkkes nærmeste samtalepartnere om Kværner-slaget. Kosmetikkdronningen og fiskeren fra Molde er fortsatt kjærester, men har valgt å bo hver for seg for å se hvordan forholdet utvikler seg. Hun har flyttet inn i en ambassadørvilla på Skarpsno i Oslo.

Seint i går kveld søkte Kjell Inge Røkke støtte hos kjæresten etter en av sine tøffeste dager som næringslivsleder. Da Dagbladet snakket med Røkke rundt midnatt, ville han ikke utdype anklagene mot Kværner-ledelsen om «finansiell svindel».

- Dette kan jeg gjerne si mer om, men ikke nå, sa en smilende Røkke og hoppet inn i Celinas nye Mercedes.

Smilende avvisende

Sammen vandret paret, som er inne i en «ny fase i forholdet», gjennom regntunge Oslo-gater i går kveld. Røkke hadde tapt første runde i kampen om Kværner, mens Celina hadde hatt en travel dag på kontoret. Medier ringte hele dagen for å få henne til å si noe om kjærlighetsforholdet.

Dagbladet var i kontakt med Celina gjentatte ganger i går. Ved hver anledning avviste hun alle spørsmål med et smil. - Jeg vil ikke si noe om Kjell Inges rolle i Kværner og heller ikke noe om mitt privatliv, sier hun.

Nærmere hverandre

Celina vil nå stå på egne bein, og leve et mest mulig uavhengig liv fra Kjell Inge Røkke.

Likevel har de siste døgnene også ført paret nærmere sammen. Velinformerte kilder sier at Celina er svært opptatt av å «ta vare» på Kjell Inge i den tøffe situasjonen, og at hun har blitt en mer moden forretningskvinne de siste to åra.

- Hun har tidligere uttalt at hun søker råd hos modne menn. Den perioden tror jeg hun er over. Celina og Kjell Inge snakker mye forretninger sammen. Hun rådfører seg alltid med Røkke ved strategiske veivalg når det gjelder spørsmål knyttet opp til Midelfart Holding, sier vedkommende.

- Disse rådene har Celina åpent lagt fram for styret og den administrative ledelsen. Kjell Inge på den andre siden er ikke så mottakelig for råd. Det ligger ikke i hans natur at andre skal få for stor innflytelse på hans beslutninger, sier personen som står dem begge nær.

En annen velinformert kilde sier: - Kjell Inge har det tøft nå. Derfor er det viktig for ham at Celina er der og støtter opp!

KAMPSUGEN: Kjell Inge Røkke og Celina Midelfart vandret gjennom regntunge Oslo.gater seint i går kveld. Turbulensen rundt Kværner har ført paret nærmere hverandre. - Nå skal jeg gjøre noe helt annet enn å tenke på Kværner, sa Røkke.
Hele Norges coronakart