«Nå skal vi ødelegge karrieren din»

Johanna blir truet etter SMS-skandalen i Finland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den finske utenriksministeren Ilkka Kanerva pepret glamourmodellen Johanna Tukiainen med frekke SMSer. Over 200 tekstmeldinger ramlet inn på mobiltelefonen til Johanna.

«Har du stelt hagen din?»

Utenriksministeren lurte blant annet på om glamourmodellen hadde «stelt hagen sin». I en annen melding som ble gjengitt vil han invitere Johanna og søsteren på middag. Og «etterpå kan dere forføre meg».

Nå er det slutt på grisemeldingene, i stedet får Johanna trusler på mobilen, skriver Expressen.se.

«Dette er en hilsen fra Ilkka Kanerva. Du har ødelagt hans karriere, nå skal vi ødelegge din». Dette er en av mange meldinger glamourmodellen har fått etter skandalen.


Lurt trill rundt

Etter intervjuet med den svenske avisen skulle Johanna ha show med gruppen Glamour dolls. De skal opptre under en bursdag på et av Helsinkis beste hoteller, Kemp.

Like etter at de kommer til hotellet, og finner ut at ingen har kommet, tikker følgende melding inn på Johannas telefon: Jeg sender en hilsen fra Ilkka Kanerva. Du ga bort ditt sim-kort til avisene og nå har han mistet jobben på grunn av deg. Vi sitter og ler av deg! Vi har lurt deg til hotellet, det fins ingen fest. Nå skal vi ødelegge for deg!

FÅR TRUSLER: Først fikk Johanna et SMS-ras fra den finske utenriksministeren. Nå er grisemeldinger erstattet med trusler. Foto: Scanpix
FÅR TRUSLER: Først fikk Johanna et SMS-ras fra den finske utenriksministeren. Nå er grisemeldinger erstattet med trusler. Foto: Scanpix Vis mer

Tekstmeldingen kommer fra en ukjent person, og tilbake sitter søstrene Tukianien klare for et show som ikke ble noe av.

Utenriksministeren fortsetter i politikken, mens søstrene trolig reiser ut av landet.

- Nå flytter vi til USA. Helsinki er for lite, sier Johanna til Expressen.

Drakk champagne sammen

Johanna møtte eks-statsråden for første gang for tre år siden. Da møttes de på et nachspiel etter en tv-galla.

- Han spurte meg om hva menn burde gjøre når de skal sjekke opp damer. Jeg fortalte ham hva jeg likte. Jeg liker bare gentlemenn, sier Johanna, og legger til at det ikke skjedde noe mellom dem den gangen.

Så møttes de i Lappland tidligere i år. Da kjøpte Kanerva en kalender av Johanna.

- Så drakk vi et glass champagne og han var på hytta mi. Møtet varte kanskje i 45-50 minutter. Ingenting skjedde, sier Johanna.

«Nå skal vi ødelegge karrieren din»

Deretter startet SMS-maset fra Kanerva.

SMS-STATSRÅDEN: Ilkka Kanerva ble noe ivrig når det gjaldt mobilbruken sin.