- Nå skal vi stemme på Obama, fordi hun ber oss om det

Ihuga Clinton-fan Susie (65) og Obama-tilhenger Alexia (20) hyller Clintons svært viktige tale. Bill Clinton satt på orkesterplass.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DENVER (Dagbladet.no): Da Hillary Clinton gikk av podiet i Denver i 05-tida i natt norsk tid fikk både hun og ektemannen en telefon fra presidentkandidat Barack Obama.

Han var ifølge velinformerte Mark Halperin i Time.com  svært takknemlig for den tidligere erkerivalens generøse tale, noe Obama hadde all mulig grunn til å være.

• Les hele Hillarys tale her

Clintons opptreden på demokratenes landsmøte har av flere kommentatorer i forkant blitt omtalt som en av de viktigste i valgkampen, fordi mange av Hillarys støttespillere fra valgkampen slett ikke stilte seg uforbeholdent bak vinneren av nominasjonsvalget. Enkelte meningsmålinger har til og med vist at en betydelig andel av de som stemte på Hillary fram til hun ble tvunget til å trekke seg fra valgkampen, heller vil stemme på McCain enn å omfavne Obama.

- Obama er min kandidat

Og Clinton snakket direkte til denne gruppen i natt, mens mange millioner tv-seere fulgte spent med over hele USA. Publikum foran talerstolen var utstyrt med hundrevis på hundrevis av spesiallagde, hvite Hillary-plakater, men om det er opp til Obamas stab var nok det en siste gest som ikke blir å se i resten av denne valgkampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer