- Nå skal vi ta ham!

Flere vitner har sett en mann i en hvit varebil der snikskytteren drepte FBI-analytikeren Linda Franklin natt til i går. Nå skal politiet bruke spionfly og satellitter i jakten på drapsmannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Gårsdagens drap på 47 år gamle Franklin er det niende mordet siden snikskytteren løsnet sitt første skudd i Wheaton for to uker siden. Så langt har jakten på drapsmannen vært resultatløs. Men nå tror politiet de endelig er på sporet.

Minst ett vitne så mannen gå ut av en kremfargede varebil, løfte rifla mot skulderen, sikte og fyre av skuddet som rammet Franklin i hodet.

Flere andre vitner har sett bilen både før og etter at det dødelige skuddet ble løsnet. Noen av vitnene har forklart at det var to menn i bilen. Vitner ved noen av de andre åstedene har også sagt at de så to menn - en sjåfør og en skytter.

Øyenvitne

Bygningsarbeider Robert Young forklarte seg for politiet etter drapet på Franklin. Han rygget bilen sin ut fra parkeringsplassen ved kjøpesenteret der 47-åringen ble drept, da han hørte et skudd. Kort tid seinere prøvde en hvit varebil med to menn å presse seg inn foran ham.

- Sjåføren virker svært irritert over at han ikke kunne passere mens jeg rygget. Jeg tenkte at «Nå kommer idioten ut av bilen sin for å krangle». Men han gjorde ikke det, forklarte Young.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer