Nå skinner påskesola i sør

Sjekk hvor det blir finest utover i uka.

KOSER SEG I PÅSKESOLA I DAG: Deilig vårsol over Erik i Rauland i Telemark og resten av Østlandet i dag - men så snur det. Foto: Jon Eeg/ SCANPIX.
KOSER SEG I PÅSKESOLA I DAG: Deilig vårsol over Erik i Rauland i Telemark og resten av Østlandet i dag - men så snur det. Foto: Jon Eeg/ SCANPIX. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Meteorologene kan ikke love klassisk påskevær med sol hver dag - men du kommer til å se sola. Best blir det i Midt-Norge og i nord. Sjekk været der du er på Dagbladet.no/vaer.

- Det blir helt greit vårvær. Vi får ikke det stabile høytrykket med sol hver dag, det er mer åpent for lavtrykkspassasjer i Sør-Norge. I Nord-Norge sørger et høytrykk over Russland for fint vær, sier vakthavende meteorolog Vibeke Tynes ved Meteorologisk institutt til Dagbladet.no.

I DAG:Akkurat nå er det finest på Østlandet og i nordlige deler av Nordland, Troms og indre strøk av Finnmark. I Midt-Norge og sørlige deler av Nordland er det nedbør. Men i morgen snur det.

TIRSDAG:- I sør går det mot en gråere dag på Vestlandet, Sørlandet og Telemark i morgen. Det skyer til fra sør i løpet av morgen ettermiddag og da kommer nedbøret etter hvert. Det kan bli regn eller våt snø også i fjellet, sier Tynes.

Nord for Stad og Dovre, i Møre og Romsdal og Trøndelag blir det mye fint vær, men det kan blåse en del i høyfjellet på begynnelsen av morgendagen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer