Nå skremmer «bjørnemannen»

Ikke før apemannen var erklært død av indisk politi, dukker «bjørnemannen» opp og skremmer vettet av inderne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den mystiske skapningen har spredd frykt blant befolkningen i regionen Assam, nordøst i India. Over 20 mennesker skal være skadet de siste dagene, melder CNN.com asiautgave.

En lokal politimann sier at dyret har ført til at panikken har spredd seg, og at lokalbefolkningen har begynt å organisere seg for å holde vakt.

- Over 20 mennesker er skadet i angrep fra den rare skapningen i Nathkuchi og Tihu i Assam, sier politimannen til nyhetsbyrået Reuters.

Apemannen ble «ble tatt livet av» av politiet i New Dehli etter at det var meldt om flere dødsfall og flere titalls skadde. Politiet oppklarte mysteriet til slutt som massehysteri, og flere ble arrestert siktet for å ha spredd falske historier om den mystiske lille apemannen.

I likhet med apemannen har også bjørnemannen veldig mange egenskaper som er vanskelig å identifisere med andre kjente vesener. Bjørnemannen dukker bare opp om natta og har en evne til å kunne vandre tvers igjennom låste dører.

- De har rapportert at dyret lagde høye lyder når det angrep, og at det forsvant så fort noen slo på lyset, sier politimannen.

APEMANNEN: Han hadde eventyrlige evner og ble beskrevet i mange varianter. Så viste det seg at det bare var tull. Nå er det en ny eventyrfigur som srkemmer inderne.