Regjeringsforhandlinger

Nå starter kampen om politikk, posisjoner og personer

Erna og Siv må ofre politikk og posisjoner for å gi Venstre plass i regjeringen. Sentralt i dragkampene står innvandringspolitikken og Sylvi Listhaug.

MEKTIGE DAMER: Statsminister Erna Solberg (H) flankert av finansminister Siv Jensen (Frp) og sannsynlig ny statsråd i løpet av vinteren, Venstre-leder Trine Skei Grande. De er enige om mye, men det blir tøffe forhandlinger mellom de tre partiene i januar. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
MEKTIGE DAMER: Statsminister Erna Solberg (H) flankert av finansminister Siv Jensen (Frp) og sannsynlig ny statsråd i løpet av vinteren, Venstre-leder Trine Skei Grande. De er enige om mye, men det blir tøffe forhandlinger mellom de tre partiene i januar. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det blir kamp om politikk, posisjoner og personer når regjeringsforhandlingene starter på nyåret.

Et par ting er urokkelige: Frp godtar ikke en oppmyking av innvandringspolitikken, og skal ha Sylvi Listhaug på sentral plass i regjeringen.

Venstre må på sin side få et tydelig klima- og miljøgjennomslag, innsats for fattige barn og for integrering for å kunne forsvare regjeringsdeltakelse.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer