IS: President Barack Obama tar familien med på sommerferie, her sammen med datteren Sasha og førstedame Michelle. Av og til blir det altså tid til en is i arbeidstida også. Foto: REUTERS/SCANPIX
IS: President Barack Obama tar familien med på sommerferie, her sammen med datteren Sasha og førstedame Michelle. Av og til blir det altså tid til en is i arbeidstida også. Foto: REUTERS/SCANPIXVis mer

Nå tar Obama sommerferie

Stikker seg unna med familien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| President Barack Obama lar arbeid være arbeid og tar nå familien med på ti dagers sommerferie.

Den amerikanske presidenten sliter med dalende oppslutning, men vil nå samle nye krefter på øya Marthas Vineyard utenfor kysten av Massachusetts.

Øya er et yndet tilholdssted for USAs rike og privilegerte elite, blant dem Kennedy-familien, og Obama kommer trolig til å tilbringe mye tid på stranden.

- Presidenten skal helt sikkert bruke litt tid på å lade opp batteriene, sier talsmannen Bill Burton.

- Det blir nok litt rusling rundt, litt tid på stranden og litt tid i iskiosken, alt det man gjør når man er i Marthas Vineyard. Du nyter menneskene og den gode maten, sier Burton.

I fjor ble Obama-familiens sommerferie avbrutt da senator Edward Kennedy døde av kreft, og presidentens juleferie ble forstyrret av at en ung nigerianer forsøkte å sprenge et fly i lufta på vei til Detroit.

(NTB)