Nå varsler Musk avsløring som skal revolusjonere Teslaens framtid

På torsdag.

VARSLER NYHET: Søndag tok Elon Musk, administrerende direktør i Tesla, til Twitter for å fortelle at en løsning er på vei for å ta knekken på det som kanskje er el-bilens største problem Foto: REUTERS/Toru Hanai/Files/NTB Scanpix
VARSLER NYHET: Søndag tok Elon Musk, administrerende direktør i Tesla, til Twitter for å fortelle at en løsning er på vei for å ta knekken på det som kanskje er el-bilens største problem Foto: REUTERS/Toru Hanai/Files/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Søndag tok Elon Musk, administrerende direktør i Tesla, til Twitter for å fortelle at en løsning er på vei for å ta knekken på det som kanskje er el-bilens største problem.

Frykten for å gå tom for strøm før du har kommet fram dit du skal.

Multi-milliardæren skriver at det vil bli holdt en pressekonferanse på torsdag der Tesla vil snakke om hvordan de skal fjerne «angsten for å ikke komme fram».

Han sier også at det ikke vil være slik at eierne av Model S-bilene må ta bilen sin inn til service for å få endringen implementert. Den vil bli sendt som en software-oppdatering til hver enkelt bil.

Rekkevidde Batterikapasiteten er og blir et av de største problemene for el-biler. Førerne må finne ladestasjoner på lengre strekninger, og mange biler går ikke lengre enn 16 mil før batteriene er tomme.

Teslaen har bedre rekkevidde enn mange av de andre, men selv om den går over 40 mil med den store batteripakken er det i minste laget for mange.

Selskapet har riktignok installert et nettverk av ladere mellom byer for å gjøre det lettere for folk å reise på lengre turer. Her kan man lade doningen mens man spiser middag eller strekker på beina, men angsten for å gå tom kan fortsatt komme snikende.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.