Nå vil de kreve enda mer penger av Facebook

Hevder de fant opp Facebook. Vil gi tilbake forliket på 382,6 millioner de fikk i 2008 - for prøve å få mer.

VIL HA MER: Tvillingene Tyler (t.v) og Cameron Winklevoss (t.h) vil sammen med Divya Narendra gå til nytt søksmål mot Facebook. Foto: AP Photo/Charles Krupa/Scanpix
VIL HA MER: Tvillingene Tyler (t.v) og Cameron Winklevoss (t.h) vil sammen med Divya Narendra gå til nytt søksmål mot Facebook. Foto: AP Photo/Charles Krupa/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kampen om Facebook er på ingen måte over mellom Facebook-sjef Mark Zuckerberg og tvillingene Tyler og Cameron Winklevoss (29) - mest kjent for de som er interesserte i kapproing, og nå sist for karakterene i filmen om Facebook, «The Social Network».

- Ført bak lyset Helt siden det ble inngått et forlik på 65 millioner amerikanske dollar i verdier (omtrent 382,6 millioner kroner) i 2008, har de kjempet for å få det omgjort fordi de mener de ble villedet om verdien på avtalen.

I tillegg til å være i krig med Facebook og Zuckerberg, startet de en krig med advokatene som bisto dem til å komme fram til forliket, skriver The New York Times. Men en dommer bestemte nylig at de måtte betale advokatene 13 millioner dollar.

Tvillingbrødrene mener at det var de som sammen med Divya Narendra fant opp ideen om Facebook, og at Mark Zuckerberg stjal den.

45 millioner dollar av de totalt 65 millionene var i Facebook-aksjoner, og Winklevoss-tvillingene mener de ble ført bak lyset om verdien av dem. Det er estimert at aksjene i dag har en verdi på 140 millioner dollar - altså over 818 millioner kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer