BATTERI TIL HJEMMET: Tesla-sjef Elon Musk presenterte torsdag kveld sitt nye produkt «Powerwall». Batteriet skal være til hjemmebruk og har en kapasitet på 10 kWh og vil koste 3500 dollar, tilsvarende litt i overkant av 26.000 kroner etter dagens kurs. Foto: David McNew/AFP
BATTERI TIL HJEMMET: Tesla-sjef Elon Musk presenterte torsdag kveld sitt nye produkt «Powerwall». Batteriet skal være til hjemmebruk og har en kapasitet på 10 kWh og vil koste 3500 dollar, tilsvarende litt i overkant av 26.000 kroner etter dagens kurs. Foto: David McNew/AFPVis mer

Nå vil Elon Musk og Tesla levere strøm til huset ditt

Har utviklet batterisystem til hjemmebruk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det åpenbare problemet med solenergi er at solen ikke skinner om natten, sa Tesla-sjef Elon Musk under en presentasjon av det nye systemet nær Los Angeles i USA torsdag kveld lokal tid.

Batteriene skal være til hjemmebruk og produseres av Tesla Energy.

Det minste batteriet, «Powerwall», ble vist fram torsdag og er ment til å henges opp på innsiden av en garasje eller på utsiden av en husvegg.

«Powerwall» har en kapasitet på 10 kWh og vil koste 3.500 dollar, tilsvarende litt i overkant av 26.000 kroner etter dagens kurs.

Batteriene legges ut for salg om tre- fire måneder, ifølge Tesla-sjef Musk.

(NTB)