Nå viser han fram babyen

Thomas (34) fødte Susan Juliette.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Thomas Beatie ble en internasjonal snakkis da han ble kjent som verdens første gravide mann tidligere i år.

Thomas ble født som kvinne, men har gjennomgått kjønnsoperasjoner for å bli en mann. Han ser ut som en mann, og har fått mannlig identitet, men har imidlertid beholdt sine kvinnelige forplantningsorganer.

4. juli i år kunne han derfor føde en datter. Og viser han for første gang fram babyen, i et intervju med bladet People.

Babybilder i salg

De har tradisjon for å sikre seg rettighetene til populære babybilder, og vil sjelden ut med hvor mye de har betalt for det. Nettstedet Gawker.com siterer en anonym kilde på at de skal ha betalt 300 000 dollar for Beaties babybilde, noe som ikke er en usannsynlig sum.

Tidligere i år skal de ha punget ut med hele seks millioner dollar for bildene av Jennifer Lopez\' tvillinger, ifølge en artikkel fra ABC News om babybildesalg.

Det var også People som sikret seg bildene av Brad Pitt og Angelina Jolies førstefødte. For det skal de ha betalt fire millioner dollar.

- Mild og intelligent

PAPPAJENTE: Det amerikanske kjendisbladet People har lang tradisjon for å sikre seg bilder av mye omtalte babyer. Nå er de først ute til å vise fram bildene av jenta Thomas Beatie fødte på sensasjonelt vis tidligere i sommer. faksimile: PEOPLE.COM
PAPPAJENTE: Det amerikanske kjendisbladet People har lang tradisjon for å sikre seg bilder av mye omtalte babyer. Nå er de først ute til å vise fram bildene av jenta Thomas Beatie fødte på sensasjonelt vis tidligere i sommer. faksimile: PEOPLE.COM Vis mer

Men nå er det vesle Susan Juliette Beatie det handler om.

- Hun er lett å ha med å gjøre, mild og intelligent. Hun er så vakker, jeg klarer ikke stoppe å stirre på henne, sier Thomas Beatie.

Jenta er oppkalt etter Thomas\' mor, og kom til verden etter en 40 timer lang fødsel, ifølge bladet. Det var en stor opplevelse for de nybakte foreldrene.

- Da Susan endelig kom ut, var det som om det skjedde i sakte film, sier Thomas.

- Det var gledestårer, legger kona Nancy til.

Kona ammer

Det er hun som tar seg av ammingen, gjennom kunstig melkeproduksjon ved hjelp av hormoner. Men far er i god form etter fødselen, og har ikke fått et eneste strekkmerke, sier han til bladet.

Thomas Beatie og kona Nancy hadde lenge ønsket seg barn. Og fordi hun hadde fjernet livmoren, bestemte de seg for at det var ham som skulle la seg kunstig befrukte.

Nå viser han fram babyen

Beatie hadde beholdt livmoren da ha han gjennomgikk kjønnsoperasjonene, nettopp fordi han ønsket seg barn en gang i framtiden. Det fortalte han da han var gjest i programmet til Oprah Winfrey i april.

HOS OPRAH: Thomas Beatie og kona Nancy var gjester hos Oprah Winfrey tidligere i år, og fortalte om graviditeten.