LUKTET DÅRLIG: Fawzie Rawan kjente lukt fra leiligheten under i lengre tid. Til slutt varslet hun og mannen videre om den mistenkelige lukten som ikke forsvant, selv om hun vasket ned leiligheten de bor i. Tre personer ble funnet døde i leiligheten . Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
LUKTET DÅRLIG: Fawzie Rawan kjente lukt fra leiligheten under i lengre tid. Til slutt varslet hun og mannen videre om den mistenkelige lukten som ikke forsvant, selv om hun vasket ned leiligheten de bor i. Tre personer ble funnet døde i leiligheten . Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.Vis mer

Tre kvinner funnet døde på Romsås:

Nabo: - Begynte å lukte fra leiligheten for en måned siden

De tre kvinnene skal ha ligget døde i leiligheten siden sommeren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Forrige uke ble tre kvinner funnet døde i en leilighet på Romsås i Oslo. Mandag kunne politiet fortelle at det var en kvinne i 60-åra og hennes to voksne døtre i 20- og 30-åra, som var døde. De skal ha ligget døde siden sommeren.

- Luktet dårlig

I snart to år har Fawzie Rawan og bodd i leiligheten over der kvinnene ble funnet døde. Hun forteller at det begynte å lukte i leiligheten for en måned tid siden

- Jeg hadde vært på tur til Danmark og da jeg kom hjem syntes jeg det luktet dårlig i leiligheten. Jeg ryddet og vasket, for jeg trodde det var hos oss det luktet, sier Rawan.

Etter å ha endevendt leiligheten, attpåtil vasket under plattingen på balkongen, merker hun at lukta kom fra en ventil fra leiligheten under.

I etasjen under fant politiet tre personer som har ligget døde siden sensommeren.

ROMSÅS: Bak denne døra på Romsås i Oslo ble de tre kvinnene funnet døde. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
ROMSÅS: Bak denne døra på Romsås i Oslo ble de tre kvinnene funnet døde. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer

Har aldri møtt naboene

Fawzie forteller at hun aldri har sett naboene i underetasjen.

- Jeg tar sjelden heisen og går mye trapper på grunn av ryggen. Jeg har likevel aldri sett dem, sier hun, og forteller videre at hun har reagert på at kvinnene ikke har vært tilstede under de sosiale samlingene i regi av borettslaget hver måned.

Politiet sier at det trolig ikke har skjedd noe kriminelt med kvinnene, men at de fortsatt ikke kjenner til dødsårsaken.

Fawzie Rawan forteller at hun ba mannen sin om å ringe på hos naboene i underetasjen, men der fikk han aldri svar. Til slutt kontaktet mannen borettslaget fordi de ville komme til bunns i hvor lukta kom fra.

Da Dagbladet var i oppgangen tirsdag formiddag var døra til leiligheten forseglet.

- Fortsatt kjenner jeg litt av lukta, men det er bedre nå. Det hele er bare utrolig trist, sier Rawan.

FUNNET DØDE: Mor og to voksne døtre funnet døde i leilighet på Romsås. De skal ha vært døde siden sommeren
Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
FUNNET DØDE: Mor og to voksne døtre funnet døde i leilighet på Romsås. De skal ha vært døde siden sommeren Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer