Nabo: -Vi har bare positive ting å si om far og gutt

Bestemor (71) fant sønnen og barnebarnet døde.

MINNES ÅTTEÅRING: Utenfor huset der åtteåringen og faren ble funnet døde, er det i dag blitt lagt ut blomster, kosedyr og tegninger. Foto: Scanpix
MINNES ÅTTEÅRING: Utenfor huset der åtteåringen og faren ble funnet døde, er det i dag blitt lagt ut blomster, kosedyr og tegninger. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no):Den 71 år gamle bestemoren fant i dag tidlig sønnen (35) og barnebarnet (8) døde i sokkelleiligheten i huset der de tre er bosatt. Politiet etterforsker dødsfallene som mistenkelige.- Det ligger vel i sakens natur at den yngste er utsatt for et drap, så kan man tenke seg resten. Men vi må gå bredt ut, uttalte politioverbetjent Torbjørn Nervik til Dagbladet tidligere i dag.

Selv forteller nærmeste nabo, Anne-Karin Frønsdal (55) til Dagbladet, at de aldri tidligere har opplevd at det skal ha vært problemer i huset der 35-åringen bodde med sin mor og sønn.

- Vi har bare positive ting å si om far og gutt. Gutten gikk ut og inn og lekte med barnebarna våre, og våre barnebarn gikk ut og inn hos dem. Vi har aldri tenkt tanken på at noe slikt kunne skje, sier hun til Dagbladet.

- Vanlig familieHun forteller videre at de virket som en helt vanlig familie.

- Guttungen var jo en kjempegutt, som likte å løpe rundt ute. Han var aktiv i både ballspill og på trampolina, forteller hun.

Det var åtteåringens far som hadde hovedomsorgen for gutten. Guttens mor har fått tilbud om krisehjelp etter å ha mottat dødsbudskapet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer