<strong>FELTE TRÆR:</strong> Da naboen døde så en 67 år gammel mann sitt snitt til å fjerne noen trær på nabotomta. Men det gikk ikke upåaktet hen. Illustrasjonsfoto: Scanpix
FELTE TRÆR: Da naboen døde så en 67 år gammel mann sitt snitt til å fjerne noen trær på nabotomta. Men det gikk ikke upåaktet hen. Illustrasjonsfoto: Scanpix Vis mer

Nabokrangel

Nabo amok i avdødes hage

Trær og busker er ofte en kime til konflikt naboer i mellom. Det ble det også for denne mannen, som nå er anmeldt for hærverk i hagen til sin avdøde nabo.

Publisert
Sist oppdatert

Den 67 år gamle mannen slapp imidlertid protest fra naboen da han valgte å gå løs på fire trær i nabohagen med motorsag. Grunnen var at naboen var død.

Fyens Stiftstidende, skriver at det var sønnen til den avdøde naboen som oppdaget det hele, da han var på befaring i sin fars bolig 7. september.

Til sin overraskelse oppdaget han at fire store trær var fjernet i hagen.

Lå på tomta

- Han ser raskt at trærne er felt - bare litt av stammen sto igjen. Så oppdager han at resten av trærne ligger inne på naboens tomt, forteller politibetjent i Fyns Politi, Christian Billesø.

Den litt merkelig nabokrangelen skjedde i Svendborg på Fyn. Sønnen til den avdøde kontaktet politiet, og naboen som hadde brukt motorsagen innrømmet det hele.

Plaget ham

Det kom fram at trærne hadde plaget ham i en årrekke.

- Han forklarte at han hadde følt seg plaget av trærne, og at han derfor hadde felt dem og dratt dem gjennom hekken og inn til seg selv. Han uttrykte at han antok det ikke gjorde noe siden naboen allerede var død, sier Christian Billesø og legger til at han ikke er enig.

- At en huseier er død, gir ikke en nabo rett til å gå inn på hans grunn og felle trær.

Nå er mannen siktet for hærverk.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer