Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nabo hørte kvinne rope «nei» før mann (28) ble stukket i hjel

Politiet har pågrepet 26-åring etter dødsfall i Bergen.

FULL ETTERFORSKNING: Politi og kriminalteknikere gjør undersøkelser ved et hus i nærheten av åstedet. Politihunden Asterix er med for å lete etter spor. Foto: Tor Erik H. Mathiesen/Dagbladet
FULL ETTERFORSKNING: Politi og kriminalteknikere gjør undersøkelser ved et hus i nærheten av åstedet. Politihunden Asterix er med for å lete etter spor. Foto: Tor Erik H. Mathiesen/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det skal ofte ha vært bråk og støy fra leiligheten i Bergen der en 28 år gammel mann ble stukket med kniv og slått, før han skal ha løpt ut gjennom et vindu og mot Haukeland sykehus - der han i morges omkom av skadene.

Men naboer forteller nå at det i natt var spesielt mye bråk.

Kvinnehyl En nabo forteller at hun hørte kvinnehyl fra huset natt til i dag.

- Jeg bor selv i nabolaget, og våknet av alt bråket. Dessverre gikk jeg ikke ut for å undersøke saken, siden det ofte er mye støy fra naboene, sier hun til BT.

Naboen betegner det hun hørte som støyen fra et slagsmål mellom kvinner.

- Det var ingen tvil om at det var kvinneskrik, omtrent som når jenter slåss, sier hun.

Ordknapp - I begynnelsen tenkte jeg det var fest, men det ble mye høylytt roping. Spesielt hørte jeg godt kvinnen - eller kvinnene - sine høylytte rop og skriking godt. For det meste var det kjefting og roping, sier hun til lokalavisa.

En annen nabo sier at han også hørte kvinneskrik - deriblant ordet «nei».

Politiinspektør Svein Erik Krogvold sier til Dagbladet at det godt kan stemme at kvinner hylte på åstedet i natt.

- Det var jo slosskamp og oppstandelse der, sier han.

Krogvold opplyser at det var en uoverenstemmelse mellom to menn før 28-åringen omkom.

- Begge mennene er norske statsborgere, og er kjenninger av politiet, oppplyser han videre.

Politiet fikk først, klokka 0629, melding om slåssing i eller ved Nattlandsveien 3.

Kamp Da politiet kom tilbake til åstedet, ble det klart at det hadde vært uoverensstemmelser mellom to menn, og at det hadde foregått en kamp.

Det hadde vært brukt kniv, og dette er ifølge politiet trolig dødsårsaken.  

- Den andre personen som var involvert, er pågrepet og har foreløpig status som siktet, mistenkt for å ha forvoldt en persons død. Den pågrepne er 26 år, opplyser politiet. 

I tillegg til dette er flere personer innbrakt fra stedet, og disse har i utgangspunktet hatt status som vitner, heter det i uttalelsen.

Den døde 28-åringen vil ifølge Krogvold bli obdusert i dag eller i morgen. Den siktede 26-åringen framstilles deretter for varetektsfengsling, antakelig på torsdag, ifølge Krogvold.

FLERE LEILIGHETER: Naboer hørte ofte bråk fra bygget der hendelsen skal ha skjedd. Foto: Tor Erik H. Mathiesen/Dagbladet
FLERE LEILIGHETER: Naboer hørte ofte bråk fra bygget der hendelsen skal ha skjedd. Foto: Tor Erik H. Mathiesen/Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media