Nabo hørte skrik og bråk før politiskytingen

Skytingen skjedde inne i blokka.

ÅSTEDET:  Politi på plass på Ottestad hvor en person ble skutt og drept og en politimann skadd i en skuddveksling. Foto: Tore Meek / NTB scanpix
ÅSTEDET: Politi på plass på Ottestad hvor en person ble skutt og drept og en politimann skadd i en skuddveksling. Foto: Tore Meek / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En person ble drept og en politimann ble skadet etter en skyteepisode på Ottestad i Stange kommune i Hedmark lørdag ettermiddag.

I forbindelse med et oppdrag i Godtlandsveien i Ottestad i Stange kommune ble en patrulje fra politiet beskutt av en person på stedet.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 13.48, opplyser politiet til NTB.

- Et rolig nabolag Skytingen fant sted i blokka der Henrik Strand og hans samboer Dagny Nytrøhaug bor. De var selv ikke hjemme da skyteepisoden fant sted, og visste ikke at det var i nettopp deres blokk det hadde blitt løsnet skudd før de kom hjem i ettermiddag.

Da Strand kom hjem til Ottestad i ettermiddag, var blokka han bor i blitt til et åsted.

- Det er tragisk. Dette er et rolig nabolag. Jeg har bodd her i tre år og har aldri opplevd noen problemer, sier Strand om skytingen med det fatale resultatet.

Da var blokka sperret av, og politiet på stedet. Samboerparet får ikke lov til å gå inn i sin egen leiligheten.

En annen nabo Dagbladet har snakket med, forteller at vedkommende hørte bråk i form av skrik og skrål før skuddene ble avfyrt lørdag ettermiddag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.