Nabo så basketak

Kripos involvert etter at en mann (60) er funnet død i Kvinnherad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet.no): En nabo så et basketak mellom to personer i huset i Sæbøvik på Halsnøy, der en 61-åring ble funnet død onsdag kveld.

- Jeg ser alltid bort på huset hans før jeg legger meg, for han brukte alltid ha tv\'n på, og så bekymret jeg meg for at det skulle ta fyr for den snurret som regel hele natta. Tirsdag natt klokka 23.40 så jeg konturene av to personer i vinduet i ytterdøra hans. Jeg kunne ikke se hvem det var, men det så ut som om de slåss, sier nærmeste nabo til avdøde, Gudrun Olsen., til Dagbladet.no.

Den døde 60-åringen ble funnet av en privatperson i sin egen bopel. Lokalt politi har involvert Kripos i saken.

- Vi anser dødsfallet som mistenkelig, og har bedt om assistanse av kriminalteknikere fra Nye Kripos.

- I tillegg har vi sendt egne kriminalteknikere, taktiske etterforskere og rettsmedisinere til Halsnøy, sier leder Gunnar Fløystad for påtaleenheten i Hordaland politidistrikt til Dagbladet.no.

- Vi prøver å finne ut om det kan være et naturlig eller unaturlig dødsfall. Det kan ikke utelukkes at vi står overfor et drap. Derfor ønsker vi også bistand fra Nye Kripos i etterforskningen, sier Gunnar Fløystad.

Den døde mannen er født i 1944, og er fra Halsnøy.

FUNNET DØD: Mannen ble funnet i sitt hjem på Halsnøy.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer