Nabo så slåsskamp

Det vesle øysamfunnet Halsnøy i Sunnhordland er i sjokk etter at en mann ble funnet død i hjemmet sitt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

HALSNØY (Dagbladet):-  Jeg ser alltid bort på huset hans før jeg legger meg, for han brukte alltid ha tv-en på, og så bekymret jeg meg for at det skulle ta fyr, for den snurret som regel hele natta, sier nærmeste nabo til avdøde, Gudrun Olsen.

-  Tirsdag klokka 23.40 så jeg konturene av to personer i vinduet i ytterdøra. Jeg kunne ikke se hvem det var, men det så ut som de sloss, sier Olsen.

Frykter drap

Ved 19.30-tida onsdag ble 61-åringen funnet død rett innenfor døra da en representant fra idrettslaget skal ha gått fra dør til dør med løpesedler. Først i 21.30-tida i går kveld kom etterforskere fra Kripos til åstedet . Uroen sprer seg på øya med politiets ankomst.

-  Det er jo rart at vi har et mulig drap i dette fredelige nabolaget der alle kjenner alle, sier en annen nær nabo av avdøde, Henning Sæbø.

Naboer avhørt

Politiet avhørte i går en rekke naboer, men var svært tilbakeholdne med opplysninger.

-  Vi har foretatt tekniske undersøkelser og iverksatt taktisk etterforskning. Vi ønsker opplysninger fra vitner om avdødes bevegelser i tidsrommet fra helga til nå, og kontakt med folk som har vært i kontakt med avdøde i det tidsrommet, sier politioverbetjent Sigurd Børve ved Kvinnherad lensmannskontor.

 HER BODDE HAN ALENE: Seint i går kveld ble den avdøde 61-åringen båret ut av kriminaltekniske etterforskere fra Kripos. Foto: Lars Magne Sjo
HER BODDE HAN ALENE: Seint i går kveld ble den avdøde 61-åringen båret ut av kriminaltekniske etterforskere fra Kripos. Foto: Lars Magne Sjo Vis mer

Politiet har ingen mistenkte i saken.

Øyenvitner skal ha observert to personer på trappa til avdøde tirsdag kveld, men de nærmeste naboene har ikke hørt bråk utenom det vanlige.

Avdøde skal ha hatt et svært regelmessig liv og blir omtalt som fredelig og omgjengelig.