Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Naboen arrestert for kidnapping

Den syv år gamle Danielle van Dam har vært forsvunnet i tre uker. Nå er familiens nabo arrestert for kidnappingen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har hatt mistanke til

David Westerfield en stund allerede. Nå er de sikre.

- Vi tror, uten tvil, at DNA-bevis knytter Westerfield til Danielles forsvinning. Jeg kan ikke få understreket nok hvor sterk den forbindelsen er, sier politisjef David Bejarano i San Diego.

Westerfield ble mistenkt for å ha noe med forsvinningen å gjøre fordi han reiste på helgetur til ørkenen utenfor San Diego den samme dagen som Danielle ble borte. Men bobilen hans kjørte seg fast i sanden, og Westerfield måtte tilkalle hjelp for å få bilen løs.

- Han hadde voldsomt hastverk med å komme seg avgårde og ville at jeg skulle forsikre ham om at jeg virkelig kunne få bilen løs, sier Dan Conklin, som kjørte redningsbilen.

Tester har vist at blodflekker på Westerfields klær stammer fra den lille jenta. Det er også funnet DNA-materiale i bobilen og på jentas soverom.

Familien til syvåringen er lettet. Det er nå gått tre uker siden den lille jenta forsvant sporløst fra sitt eget barnerom. Brenda van Dam ber nå folk om å fortsette å lete etter Danielles kropp.

- Vi er glade for at arrestasjonen er gjort. Men faktum er at vi ikke har vår lille jente her. Vi må fortsette å lete etter henne. Det er det viktigste nå, sier hun.

I SORG:</B> Foreldrene er knust etter at datteren forsvant. Nå kan kidnapperen være tatt.
Hele Norges coronakart