Naboen ble vekket av bekymrede venner

Tilstanden er alvorlig for en av de to kvinnene som ble skutt i Vest-Agder i morges. Mann i 50-åra siktet for drapsforsøk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg ble vekket i dag tidlig av venner og slektninger som ringte og var bekymret. Da jeg så ut av vinduet, var området sperret av og det var politi over alt, sier nabo Bjørn-Arild Schancke til Dagbladet.

Politiet i Agder fikk melding om en skyteepisode på en adresse i Lindesnes kommune i Vest-Agder klokka 07.20 i dag tidlig.

Da de kom til stedet, fant de to kvinner i 40-åra med skuddskader og en mann i 50-åra.

- Han ble pågrepet der episoden har skjedd. Mannen er en kjenning av politiet, sier fungerende politistasjonssjef Nils Olaf Holbek til Dagbladet. - Det er uklart om den formelle siktelsen er tatt ut ennå, men han er siktet for drapsforsøk, opplyser Holbek til Dagbladet klokka 11.55.

En alvorlig skadd Begge kvinnene er fraktet med ambulanse til Sørlandet sykehus i Kristiansand. I 13-tida meldte sykehuset at den ene kvinnen er alvorlig skadet, mens den andre har moderate skader, skriver Fædrelandsvennen.

Begge blir overført til Ullevål universitetssykehus i Oslo.

Politiet vil ikke gå inn på om det er en relasjon mellom de to skutte kvinnene og den antatte gjerningsmannen. De vil ikke bekrefte om de fant våpenet på åstedet, eller om noen av de tre bor på adressen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer