Nabokrangling:

Naboen fikk nok: - Smålig

Nabokrangelen i England tok en drastisk vending.

SLIK SER DET IKKE UT LENGER: Et tre i et nabolag i England har fått massiv oppmerksomhet etter en heftig nabokrangel. Foto: SWNS / Scanpix
SLIK SER DET IKKE UT LENGER: Et tre i et nabolag i England har fått massiv oppmerksomhet etter en heftig nabokrangel. Foto: SWNS / Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flere av oss har kanskje vært der. Enten det handler om støynivå, tomtegrenser, beplantning eller andre irritasjonsmomenter - så elsker vi å klage på naboen. Årlig nabokrangles det for rundt 30 millioner i Norge, om skal vi tro boligmagasinet Vi i Villa.

Og der andre løser bitre konflikter før det går for langt, har du alltids dem som heller går i stikk motsatt retning.

Ta for eksempel to familier som bor noen små skritt fra hverandre i byen Sheffield i England.

Fugler til besvær

DELT I TO: Slik ser altså treet ut i dag. Foto: Foto: SWNS / Scanpix
DELT I TO: Slik ser altså treet ut i dag. Foto: Foto: SWNS / Scanpix Vis mer

Et fem meter høyt tre, plassert midt mellom de to boligenes fasader, skal nemlig ha gitt grobunn til en mangeårig konflikt.

Grunnen til at en av familiene nå har latt seg intervjue av The Sun, og angivelig får skuelystne på døra, skyldes en litt utradisjonell vending i den etter hvert så betente feiden.

Det kommer vi tilbake til straks.

Familiefaren i et av de aktuelle husene, Bharat Mistry, forteller til tabloidavisa at naboen vegg-i-vegg hadde klagd over treet en god stund. Misnøyen gikk på fuglene som oppholdt seg i den frodige busken, som både bråket og la igjen diverse avfall på naboens bil.

- Veldig trist

- Alt var greit fram til de fuglene kom, men de finner jo alltid trærne på denne tida av året, forteller Mistry, som i mange år hadde tatt på seg oppgaven av å «stusse treet til en pen ball».

Etter å angivelig ha forsøkt å blokkere fuglene med søppelsekker, skjedde det som danner grunnlag for denne saken:

Naboen fikk nok og kappet like greit vekk halve treet - altså den delen som sto på deres eiendom.

- Vi ble fullstendig satt ut, og tryglet dem flere ganger om å ikke gjøre det. Men de hadde bestemt seg - treet skulle ned, forteller den oppskakede familiefaren.

- Det er en smålig handling, og veldig trist. Det var et vakkert tre.

Populært skue

Mistry opplyser at han ikke har snakket med nabofamilien siden hendelsen. De har heller ikke ønsket å uttale seg til media.

Og mens det nå skamklipte treet må sies å ende opp som den store taperen, har andre funnet den bisarre manøveren svært underholdende.

- Folk stopper utenfor her og tar bilder, og jeg ser at det blir postet mye på sosiale medier.

Kanskje løsningen her bare er å flytte? Ikke vet vi.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer