Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Naboen klaget på at noe luktet fra parets leilighet. Da de tente bål i hagen, ble det slått alarm

- Vi vet ikke hva som har skjedd annet enn at de er arrestert.

DRAPT: To personer er siktet for drap etter at det ble funnet et lik på en adresse sør i London. Foto: Peter MacDiarmid / REX / Shutterstock / NTB Scanpix
DRAPT: To personer er siktet for drap etter at det ble funnet et lik på en adresse sør i London. Foto: Peter MacDiarmid / REX / Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 34 år gammel kvinne og en 40 år gammel mann er i London pågrepet og siktet for drap.

Politiet har foreløpig ikke identifisert den avdøde, men både britiske og franske medier oppgir at det dreier seg om familiens 21 år gamle franske au pair.

Den franske kvinnen, Sophie Lionnet, passet barna til 34- og 40-åringen, men hadde ikke vært å se de siste ukene, ifølge The Telegraph.

Brann

Samtidig hadde naboen som bor i leiligheten over paret lagt merke til en eiendommelig lukt den siste tiden.

Han forteller at han sjekket om det dreide seg om en gasslekkasje, men at alt virket å være i orden.

Onsdag ettermiddag kunne naboene se røyk fra det som virket å være en brann i parets hage, og det ble slått alarm.

En kvinne som passerte eiendommen la merke til store mengder røyk, og at også denne luktet veldig spesielt.

Brannvesenet ankom stedet kort tid etter at de engstelige naboene meldte om brannen, men ikke lenge etter tok politiet over. De hadde funnet et lik i bålet.

- Hyggelig og høflig jente

Sunny Patel driver en aviskiosk på andre siden av gaten fra parets leilighet. Han forteller til The Telegraph at også han så røyken onsdag kveld.

Videre sier han at au pairen pleide å være innom i kiosken hans hver dag for å kjøpe godteri til barna, men at han ikke hadde sett henne siden slutten av august.

- Hun var ei hyggelig og høflig jente, og hun har bodd her i minst 20 måneder. Vi vet ikke hva som har skjedd annet enn at de er arrestert.

Fant lik

Politiet bekrefter i en pressemelding at det ble gjort et likfunn på stedet, og bilder fra adressen viser hvordan åstedsgranskerne frakter det bort.

- Det ble funnet et lik på åstedet. Kroppen var altfor forbrent til å kunne slå fast alder eller kjønn før vi har foretatt en grundigere obduksjon, heter det i uttalelsen.

De to barna blir tatt hånd om av barnevernet, mens foreldrene sitter i varetekt. De må møte i retten 26. september.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!