Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Naboen tiltalt for Skøyen-drap

Nekter blankt. Har innrømmet hærverk på biler.

 DREPT I GARASJEN:  Politietterforskere på drapsåstedet i dette garasjeanlegget på Skøyen i Oslo. Vegard Bjerck ble drept med kniv da han kom hjem fra jobb 18. desember 2008. FOTO:  ERLEND AAS, SCANPIX.
DREPT I GARASJEN: Politietterforskere på drapsåstedet i dette garasjeanlegget på Skøyen i Oslo. Vegard Bjerck ble drept med kniv da han kom hjem fra jobb 18. desember 2008. FOTO: ERLEND AAS, SCANPIX. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter først å ha sendt etterforskningen i retur til Oslo-politiet, tar statsadvokaten nå ut tiltale mot en nabo for drapet på Vegard Bjerck for to og et halvt år siden.

Den 43 år gamle IT-gründeren ble drept med kniv i garasjeanlegget til Hofftunet boligsameie på Skøyen i Oslo 18. desember i 2008.

Den 44 år gamle naboen som tidligere har vært siktet i saken, ble mandag tiltalt for forsettlig drap. Tiltalen ble forkynt på Politihuset i Oslo.

Ripet opp biler - Min klient synes selvsagt dette er svært vanskelig, særlig med tanke på barna sine og familien. Men nå kommer vi i gang og får saken opp for retten etter å ha drevet skyggeboksing i to år, sier hans forsvarer, Knut Lindboe, til VG Nett.

Drapstiltalte hevder han var sammen med barna da drapet skjedde.

Politiet mener motivet for drapet er at Vegard Bjerck oppdaget den 44 år gamle naboen mens han ripet opp biler i garasjen. Han har innrømmet hærverk på biler, men nekter for å ha begått drap.

(NTB).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media