Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Naboen tisser i hagen hennes

Kvinne (45) vil heve huskjøp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Den 45 år gamle kvinnen vil heve huskjøpet til 1,5 millioner kroner fordi naboen angivelig tisser i hagen hennes, skriver VG.

Selger avviser kravet, og partene møtes i dag i Kristiansand tingrett, heter det i det uringule oppslaget som pryder avisas førsteside.

- Da hun kjøpte huset, ble naboen betegnet av eiendomsmegleren som «litt spesiell», men stedet flyter av søppel, og naboen urinerer i hagen hennes til stadighet, sier prosessfullmektig Svein Kjetil Stallemo i advokatfirmaet Sylte, som representerer den 45 år gamle kvinnen.

Ifølge VG, mener kvinnen at den uortodokse vannlatingen, i tillegg til vannlekkasjer, er en vesentlig mangel som gjør det mulig å heve huskjøpet som ble inngått 28. september i fjor.

1. mars i år hadde kvinnen fått nok av naboens rot og tissing og flyttet ut av huset.

I samarbeid med det offentlige skal naboer siden 2003 ha forsøkt å få mannen til å rydde opp på og rundt eiendommen. Det klages over lukt, særlig sommerstid. Kommunen tvangsryddet eiendommen høsten 2004.

Den 33 år gamle selgeren og forsikringsselskapet hans avviser å heve kjøpet. Erstatning eller prisavslag er også avvist, skriver VG.