24-åring siktet for drap på sin far:

Naboene er sjokkerte: - En familietragedie

- Det er opprivende og uforståelig at noe slikt kan skje her. 

Rystet: En 24 år gammel mann er siktet for å ha drept sin far i et boligområde i Steinkjer. Naboene er rystet over hendelsen. Foto: Håvard Zeiner 
Rystet: En 24 år gammel mann er siktet for å ha drept sin far i et boligområde i Steinkjer. Naboene er rystet over hendelsen. Foto: Håvard Zeiner  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En mann i 60-åra døde etter en voldshendelse i et boligområde i Sørlia i Steinkjer torsdag ettermiddag. Mannen fikk nødhjelp på stedet, men livet sto ikke til å redde.

Den avdødes sønn, en 24 år gammel mann, er pågrepet og siktet for drap. Han skal ble avhørt i et par timer torsdag kveld, og vil bli fremstilt for varetektsfengsling fredag.

Til NRK sier 24-åringens forsvarer Rolf Christensen at siktede innrømmer å ha forvoldt farens død, men at det ikke ligger noen erkjennelse av straffskyld.

- Han er sterkt preget av det som har skjedd, sier forsvareren.

Voldshendelsen skjedde ute på åpen gate, og det var derfor flere vitner som både så og hørte det som skjedde, opplyste politistasjonssjef Snorre Haugdal i Steinkjer på en pressekonferanse klokka 18.00 torsdag.

- En familietragedie

Dagbladet har vært i kontakt med en nabo som var på stedet kort tid etter at hendelsen fant sted.

- Jeg bor like i nærheten, og var ute og gikk tur med hunden min. Det eneste jeg så var masse politi og at området var sperret av. Jeg ville ikke være i veien for politiet, så jeg gikk fra stedet ganske raskt, sier naboen, som ønsker å være anonym.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer