Naboene fikk panikk da apen Zeek satt på postboksen og gomlet brev

Ringte politiet i Florida.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Lovens lange arm må gripe etter litt av hvert i løpet av et kalenderår. Likevel krysser politiet i Florida trolig av mandag som en noe spesiell dato hva angår oppdrag.

Da måtte politiet i Sanford rykke ut da en ape forstyrret forstadsydyllen i Hidden Lakes, skriver Time.

Apen, som skal ha gjort flere naboer nervøse, skal ha sittet oppå en postboks og tygget på gårsdagens post før politiet ankom stedet klokken 8 på morgenen.

Etter en kort jakt skal politiet ha fått kontroll over dyret ved hjelp av en vannflaske, men ifølge Times, kunne hendelsen fort ha endt med dramatikk om det ikke hadde vært for at eieren hadde dukket opp i tide.

Ifølge Time skal eieren, en av Sanfords beboere, skal ha ankommet åstedet akkurat i det apen var i ferd med å gå løs på en politibil.

Magasinet skriver at situasjonen nå skal være avklart. Apen er identifisert ved navnet Zeek og er nå returnert til sin eier.

Om posten smakte bra er foreløpig uvisst.

 SPISTE POSTEN:  En ape ble håndtert av politiet i Florida etter å ha skapt uro i et nabolag i Sanford mandag. Her tar den seg et jafs av posten. Foto: Politiet i Sanford
SPISTE POSTEN: En ape ble håndtert av politiet i Florida etter å ha skapt uro i et nabolag i Sanford mandag. Her tar den seg et jafs av posten. Foto: Politiet i Sanford Vis mer