Naboene i sjokk

SJØVEGAN (Dagbladet): En iskald drapsmann har først tatt livet av Marie-Louise Bendiktsen (59). Deretter satte han huset i brann for å skjule sporene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I mer enn to døgn klarte han å lure politiet, som trodde kvinnen omkom i en tragisk husbrann.

Gjerningsmannen har fått et solid forsprang, og politiet medgir at det kan ta tid å oppklare drapet i Sjøvegan i Salangen kommune i Troms.

Kvinnen, som var enke etter den tidligere ordføreren i kommunen, ble sist sett ved 15-tida tirsdag. Brannen ble meldt like over klokka fem onsdag morgen. Først seint fredag karakteriserte politiet dødsfallet som mistenkelig, og i går var det klart at 59-åringen ble drept.

Stusset

Mye tyder på at Marie-Louise Bendiktsen ble tatt av dage tirsdag ettermiddag. Folk i boligfeltet skal ha stusset over at kvinnen ikke som vanlig satt ute på verandaen og solte seg denne vakre sommerdagen.

Videre får Dagbladet opplyst at hun ikke hadde tømt postkassen sin denne dagen. Hvis drapet ble begått tirsdag ettermiddag, har drapsmannen enten oppholdt seg i huset i mange timer eller kommet tilbake om natta for å sette huset i brann.

En eller flere gjerningspersoner har satset alle kort på at den voldsomme brannen ville fjerne alle spor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer