Naboene trodde Vicente hadde flyttet

Lå død i denne spanske landsbyen i rundt 20 år uten at noen merket det.

FUNNET DØD ETTER 20 ÅR: Det var i denne spanske landsbyen, Canizal, en mann ble funnet død - 20 år etterpå. Foto: Google Streetview
FUNNET DØD ETTER 20 ÅR: Det var i denne spanske landsbyen, Canizal, en mann ble funnet død - 20 år etterpå. Foto: Google Streetview Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Levningene av spanske Vicente Benito ble denne uka funnet i huset hans i landsbyen Canizal nordvest i Spania da hans nevø bestemte seg for å bryte seg inn i huset.

- Han ville finne ut hva som hadde skjedd med onkelen sin, sier naboer til lokalavisa La Opinión de Zamora.

Peseta og lottokupponger Politiet jobber nå med å finne ut nøyaktig når han døde, men han kan ha ligget død uoppdaget i rundt 20 år, melder The Guardian.

Valutaen som ble funnet i huset var pesetas, noe som slår fast at han døde før euroen ble introdusert i landet i 2002. En lottokuppong som ble funnet i huset er datert tilbake til 1990-tallet.

Naboene forteller at de ikke har sett ham på to tiår.

- Vi tror han ble sett sist for minst 15 år siden, men ingen er sikre, sier ordfører Miguel Angel Herrero.

- Han hadde sluttet å snakke med søsknene sine og jobbet som gjeter. Han var alltid på vei et sted, så det slo ikke folk at han faktisk fremdeles kunne være i byen, sier han videre.

Irriterte seg over fastbundet hund Det skal heller ikke ha slått dem som merkelig at han ikke svarte når folk ringte på døra. Det gikk også rykter om at han hadde flyttet til nabolandet Portugal, om at han hadde fått seg kjæreste eller jobbet som gjeter et eller annet sted i verden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer