Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Naboene trodde Vicente hadde flyttet

Lå død i denne spanske landsbyen i rundt 20 år uten at noen merket det.

FUNNET DØD ETTER 20 ÅR: Det var i denne spanske landsbyen, Canizal, en mann ble funnet død - 20 år etterpå. Foto: Google Streetview
FUNNET DØD ETTER 20 ÅR: Det var i denne spanske landsbyen, Canizal, en mann ble funnet død - 20 år etterpå. Foto: Google Streetview Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Levningene av spanske Vicente Benito ble denne uka funnet i huset hans i landsbyen Canizal nordvest i Spania da hans nevø bestemte seg for å bryte seg inn i huset.

- Han ville finne ut hva som hadde skjedd med onkelen sin, sier naboer til lokalavisa La Opinión de Zamora.

Peseta og lottokupponger Politiet jobber nå med å finne ut nøyaktig når han døde, men han kan ha ligget død uoppdaget i rundt 20 år, melder The Guardian.

Valutaen som ble funnet i huset var pesetas, noe som slår fast at han døde før euroen ble introdusert i landet i 2002. En lottokuppong som ble funnet i huset er datert tilbake til 1990-tallet.

Naboene forteller at de ikke har sett ham på to tiår.

- Vi tror han ble sett sist for minst 15 år siden, men ingen er sikre, sier ordfører Miguel Angel Herrero.

- Han hadde sluttet å snakke med søsknene sine og jobbet som gjeter. Han var alltid på vei et sted, så det slo ikke folk at han faktisk fremdeles kunne være i byen, sier han videre.

Irriterte seg over fastbundet hund Det skal heller ikke ha slått dem som merkelig at han ikke svarte når folk ringte på døra. Det gikk også rykter om at han hadde flyttet til nabolandet Portugal, om at han hadde fått seg kjæreste eller jobbet som gjeter et eller annet sted i verden.

Et par naboer husker at de hadde blitt irritert av at han hadde forlatt hunden sin bundet til en metallstang ved et vindu. Hunden ble senere ivaretatt av en nabo, men ingen prøvde å finne ut om Benito var sengeliggende eller på en annen måte ikke var i stand til å komme seg ut av huset.

Ingen av de 520 innbyggerne i landsbyen har klart å komme med en forklaring på hvorfor ingen kjente lukten av Benitos lik, men ordfører Harrero foreslår at det kan skyldes en grisefarm i nærheten.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling