Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Naboene verken så eller hørte noe

Postmannen Henrik Bjarne Bruun (45) leier et lite hus på Orderud-familiens gård, men han verken så eller hørte noe mistenkelig ved huset der Anne Orderud Paust og hennes foreldre ble funnet drept ved 11-tiden søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Dødsfallene kom som et sjokk og tok noe nattesøvn, men jeg begynner å få det hele litt mer på avstand nå, sier han til NTB.

Kort tid etter at de døde ble funnet, forklarte Bruun seg for politiet som vitne i saken.

- Da jeg kom hjem ved halv tolv tiden fredag kveld, var det ikke tegn til liv i huset. Lørdagen var jeg på jobb fram til klokka fire om ettermiddagen. Heller ikke da var det noen i huset, sier Bruun.

- Tilbaketrukket

Politiet etterlyser personer som har sett noe mistenkelig i området ved Orderud gård. Men selv ikke Bruun som bor like ved har sett tegn til mistenkelige bevegelser ved ekteparet Orderuds bolig.

- Jeg har inntrykk av at de avdøde levde et tilbaketrukket liv. Jeg flyttet inn i huset på gården i september i fjor, men jeg snakket aldri med ekteparet, sier Bruun.

Ingen andre naboer NTB har snakket med har gjort noen uvanlige observasjoner.

Det var svært stille i nabolaget på Orderud i Sørum mandag.

- Det er spesielt når noe slikt skjer så nært innpå. På et lite sted som dette er det klart en slik hendelse vil prege oss. Vi tenker på det, og snakker mye om det som har skjedd, sier en annen nabo, Mona Aslaksen, til NTB.

(NTB)